Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MONIKA_Manchester

samotne swieta na emigracji...to sie zdarza?

Polecane posty

Gość MONIKA_Manchester

ehhh czy ktos z Was tak jak ja spedza te swieta kompletnie samotnie na emigracji?:( tak wyszlo,ze nie moglam leciec.wszyscy znajomi wyjechali...i tak siedze sama ..tv, laptop....ehhh

Ja nie samotnie ale tez spedzilam swieta za granica. Niestety w tym roku nie moglam byc z rodzicami ale bylam za to z moim mezem, tesciami i ich rodzina we wloszech.

Gość MONIKA_Manchester
a ja wlasnie sama kompletnie,mysle sobie minie ....:S

Gość wypowiem sie ..........
ja siedze sama pracowalam dzis, ale na wlasne zyczenie :) - moglam byc z kolezankami - na kolacji u rodzicow jednej z nich ...ale wyszlo ze pracowalam, one jeszcze nie wrocily, ja sobie siedze po pracy, tv komputer... zupelnie sie nie czuje samotna ... z siostra i mama telefonowalam i jest OKI zreszta wrocilam z Polski przed tygodniem takze ...

Gość hehehhehe
juz bylysmy :D przynajmniej ja ;)

Gość hymmm
na pewno za rok bedzie lepiej...ja tez jestem sama i nie cierpie tej sytuacji! moj facet daleko,rodzina tez...koszmar

Gość kulnkak
ludzie po cholere siedzicie na emigracji? to tylko cierpienie dla wszystkich nigdy tego nie zrozumiem:( Czy mieliscie jakis konkretny powod zeby wyemigrowac?

Gość Monika_Manchester
wiesz... na co dzien to ja sie ciesze,ze tu jestem:D zyje mi sie calkiem dobrze....tylko te swieta jakos tak nieszczesliwie wyszly ...mam nadzieje,ze pierwszy i ostatni raz...

Gość wypowiem sie....
no a nie masz znajomych ?

Ja wyemigrowalam najpierw na studia potem zostalam dla milosci:))) Nie zaluje ze tu mieszkam choc przyznaje ze Wlochy wakacyjne roznia sie i to bardzo od Wloch w ktorych sie zyje tak na co dzien.

Gość Monika_Manchester
mam znjomych ale wszyscy do Polski odlecieli lub generalnie na swieta sa poza Manch. ...ja w poniedzialek bylam w pracy , w czwartek juz tez pomykam...wiec zadne wyjazdy nie wchodzily w gre:S pocieszami sie ,ze czas mija i zaraz bedzie aktualne powiedzonko . swieta swieta i po swietach hiehie

Gość gość
DQYZEmGUbZ4l0HyylqbJnHFY