Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielbiciel 70B

Delicious_ pokaż tzytzki

Polecane posty

Poinformuję Cię :P Nie wiem czy mogę Ci zaufać, to są moje skarby ktore ogladać mogą tylko nieliczni ... :D

Delicious_ ---> jasne, że możesz, nie peniaj :) Idźta sie wszystkie umyć ---> szkoda, że takie małe te foty, niemniej jednak dziękuję :D

No to widzę że ja coś nie teges :P Ja mam w biuście 88 a pod mam 70 :( Hmm a jaki masz wzrost ? :D

Wlasnie czy facetom naprawde podobają się kobiety o tych wymiarach? :P Ja mam 89 w biodrach i uwazam ze moj tyleczek jest ciut za duzy :P

Ale gdzie merzysz biodra? :P bo ja mierze nad tylkiem ... a razem z tylkiem to mam jakies 95, też mi odstaje :P

No ja jestem jakaś niewymiarowa :O Biust88 Pod 70 Talia 63 a biodra no to sama wiesz zalezy gdzie się liczy :D

za chuda ;) to ja nie jestem ale nadwagi też nie mam za to mam b.szczupłe nogi :) w łydce w najszerszym miejscu mam 31cm , w kostce 19 cm , nad kolanem 38cm nooo i :P im wyżej tym wiecej niestety no i nie moge sie odchudzać ;) bo tylko biust mi o 1rozmiar spada a reszta pozostaje bez zmian

nie ma nic gorszego niż pielęgnowanie swych kompleksów, najlepszym sposobem na pozbycie się ich to akceptacja ciała przez partnera :) krótko mówiąc - ściągać ciuchy :)

Partnera się nie wstydzę :P Mam obesje na punkcie mojego wygladu, nrzuch musi być plaski bo jak nie jest to od razu obesyjnie zabieram się za robienie cwiczeń :O to chore 😭 No to pogratulować szczuplych nozek :P Ja nie wiem ile mam bo się nie mierzylam aż tak dokladnie :D A ile masz wzrostu bo ja to kurdupelek jestem :D 160 i pół :P

Hehe akurat wzrost to dla mnie wielki atut :P Faceci zawsze mi powtarzają ze male jest piękne :D Szczegolnie ze obracam się w towarzystwie kajakarzy i kanadyjkarzy :D Mój facet jest kanadyjkarzem :P