Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pixi0dixi

potrzebuje pomocy fantazja mile widziana P

Polecane posty

wiec.. mam zamiar spedzic sylwestra tylko z moim ukochanym bardzo chciabym go jakos zaskoczyc w sferze erotycznej .. moze macie jakies pomysly ???

Gość gość
Ja wtedy zrobiłam pierwszy w życiu striptease na ten przykład:P

Gość a nie balas sie
ze Ci facet ucieknie jak zobaczy Cie nago ? Bo podobno jestes strasznie szkaradna :P

Gość gość
:D:DPewnie że sie bałam, ale wypiłam pare kieliszków wina i do roboty :classic_cool:W razie jakby chciał uciekać, przezornie schowałam klucze....a raczej nie zaryzykowałby skakania z 6 piętra :classic_cool::D

nie striptiz odpada .. chodz wydaje mi sie ze nie mam sie czego wstydzic ale tak jakos sie krepuje

Gość gość
Gdzie moj post?😭Pisałam tak:Pewnie że sie bałam, ale wypiłam pare kieliszków wina i do roboty :classic_cool:W razie jakby chciał uciekać, przezornie schowałam klucze....a raczej nie zaryzykowałby skakania z 6 piętra :classic_cool::D

Gość gość
Magia na tym forum, szok!Posty zjawiaja sie i znikają jak chcą:o:oA miało już byc tak pieknie:o

he :) no moze wkoncy sylwester moge sie troche napic i zaryzykowac aale myslalam ze moze n.p skuc go i jego oczy zawiazac chustka i do dziela

no raczej ze mozna. moj lubi ;) striptiz to kwestia pocwiczenia przed lustrem, poczujesz sie pewnie to zrobisz to bez problemu. kup jakies sexowne, niegrzeczne przebranie zrob mu masaz taki kompletny albo kup pisaki do ciala smakowe i malujcie po sobie a potem to zlizujcie ;) jest tyle opcji! idz do sexshopu i popatrz co tam maja ;)

Gość pixodp
przebiez sie za tancerkę z rio de janeiro albo wysmaruj sie czymś czarnym, wypchaj sobie brzuch i udawaj Halle Berry lub też wciśnij się w lateksowy stanik i szorty kup rurę puść gimme more i udawaj Britney spears albo też przez cały dzien udawaj jego teściową.

Gość gość
No to padłam:D🖐️

Gość pixodp
pomysły czerpie z pudelka :P

Gość trelemolere
zrób mu niespodzianke i nie rób nic:)hihih

przebiez sie za tancerkę z rio de janeiro albo wysmaruj sie czymś czarnym, wypchaj sobie brzuch i udawaj Halle Berry lub też wciśnij się w lateksowy stanik i szorty kup rurę puść gimme more i udawaj Britney spears albo też przez cały dzien udawaj jego teściową. a tak a pro po dopiero teraz widze wszystkie posty wczoraj ich nie bylo :(