Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

23aszia

Brak podniecenia

Polecane posty

czy są jakies osoby które mają tak ja jak ja że jak są z kims dłużej z w związku to później prawie wcale nic nie czują??? ja tylko na początku a potem juz mnie nic nie kręci nawet pocałunki!! ale jak tylko z kimś nowym się pocaluje to okropnie mnie to bierze!!jestem chyba jakaś nienormalna;( podnieca mnie tylko to co nowe i spontaniczne, może mój facet nie potrafi tego tak jak powinien, dłuższej gry wstępnej,moze gdyby tak było to bardziej by mnie coś ruszało, ale w sumie gdy bylam z innimi to nawet jak sie produkowlai to mnie to nie bralo już i tak po jakimś czasie, wygląda na to że jestem oziębla albo potrzebuje jakiegoś gorącego partnera:)) oni ze mną mają super a ja musze się nudzić i nie odczuwać prawie nic;( kocham bardzo mojego chłopaka ale poprostu nuda, do tego jego brak inicjatywy do czegoś nowego, eksperymentowania choć troche jeszcze bardziej powoduje ze nie odczuwam żadnej przyjemności albo poprostu ozięblosć! ale ja często wychodze z inicjatywą, sama bym chciala, mam ochote często a się nie podniecam prawie wcale, trudno widocznie już całe życie tak będzie bo inaczej musialabym zmieniać partnerów co miesiać a to bez sensu i wykluczone!!

Gość dyziek
też to mam, to tzw. syndrom Westermarka podobają mi się i podniecają tylko obce kobiety po bliższym poznaniu czar pryska :(

Piszesz że masz ochote a sie nie podniecasz nie rozumię co znaczy ,bo jak mam ochotę to sie podniecam Chyba normalne to tak jak masz apetyt to jesz a u ciebie to wyglada tak ze masz apetyt ale nie jesz ...Czy ty wogule osiągasz orgazm podczas masturbacji? Ile masz lat?

;(;(:( kurde ;( ale mamy przejebane! no ale co zrobić, ja myślalam ze to znudzenie w zwiazku a to tak zawsze będzie już chyba:(

to znaczy chcialabym, nie że mam ochote w sensie ze sie podniecam, ale chcialabym ale nie rusza mnie to wlaśnie

mam 23 lata... chcieć a móc w tym wypadku się nie sprawdza:) musialabym zminiać facetów caly czas a to wykluczone

musisz starac sie miec seks z facetem ktorego pokochasz bo inaczej to bedzie tak jak teraz u ciebie Masz potrzebe seksualna i decydujesz sie na zrobienie tego z facetem ktorego nie darzysz uczuciem,wiecej musisz się masturtbowac zeby zaspokoić swoje potrzeby

nie!!! w życiu sama bym sie nie pobudzala!!! bardzo go kocham najbardziej !!!

jak sama nie potrafisz siebie doprowadzic do orgazmu to zaden facet ci tego nie zrobi Masz 23 lata i bedzie z każdym rokiem coraz trudniej czeka cie oziębłość

no dobra, ale co zrobic jak kobieta za nic w swiecie nie chce sie sama dotykac, nie mowiac o pieszczeniu?

Gość nowy100
żyj sama bo do związku sie nie nadajesz

Gość nowy100
no chyba że chcesz krzywdzić wszystkich facetów bo związek i tak sie rozpadnie własnie tkwię w takiej sytuacji