Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwa po deszczu

krostki na pośladkach znacie jakis sposób- biore pigułki i nic.moja cera

Polecane posty

Gość malwa po deszczu

moja cera jest w miare ok, ale ani po braniu cilestu ani po braniu logestu nie polepszyła się. przed zmiana tavsów wyskoczyła mi jedna obrzydliwa krosta na posladku, miesiac pozniej druga i posypało się.dwie pierwsze były duze,a reszta malutkie,ale sa. nie chce ich to oczywiste, tym bardziej,ze zobacze swojego faceta po 4miesiacach. nie chce zeby on je widzial.

Spróbuj może papki na trądzik z firmy Jadwiga.Na twarz pomaga,to może i będzie dobra na 4 litery...

Gość ajajek
to nie pozwol sie ruchac od tylu ps. masz syfffa teraz wiesz czym spotkanie z listonoszem grozi ehehe

Gość malwa po deszczu
co jeszcze może być dobrego? w ile dni ta papka usuwa trądzik? ajajku ja od tyłu lubie najbardziej.po czterech miesiacach bez seksu sobie nie odmówię,a mój facet nie jest listonoszem . a mamusia to Cie kultury nie nauczyła?

Gość ajajek
te inteligentna od listonosza masz syfa ,zalapalas go pod nieobecnosc faceta.Boze z was takie tluki,ze nawet najlatwiejszy zart trzeba na czynniki pierwsze rozkladac. ps. a nie nauczyla.u mnie mamusia jest od garow

Gość do tego palanta wyżej
twoja matka jest nie tylko do garów ale także od nadstawiania dupy... niestety bo przez to się pojawiłeś na świecie do autoki: spróbuj Sudocremu na skórę na pośladkach, powinno pomóc w tym miejscu często robią się krostki - zwłaszcza gdy prowadzi się mocno siedzący tryb życia

Gość taka sobie dziewczyna5
kup w aptece nadmanganian potasu ok 2 zl kosztuje 1 pigulka dodac do wanny do kapieli, natluszczac pupe oliwkami i koniecznie bawelniane majtki 5 dni i przejdzie

Gość lena 1985
hej tez mam czasem ten problem...nie wiem od czego to zależy, czasem poprostu nagle mnie wysypuje na 4 literach. Moim zdaniem to jakas reakcja alergiczna na niektore skladniki pokarmowe... Spróbuj benzacne 10% a pozniej 5% ja tak robiłam i było przez jakies6 miesiecy ok. co do krostek ktore juz masz nie radze ich drapac wyciskac ani sie znecac bo moga zostac czerwone slady i one to juz miesiacami znikaja... mogę poradzić np zrobienie opatrunku na noc: na kroste nakładasz masc ichtiolową i termentiol tak zeby sie zmieszały i zaklejasz to plastrem. ja nakładam dosc duzo bo plaster tez wiele pochłania- zazwyczaj po tej mieszance krostki sie zmniejszają... Poza ty masc cynkowa lub pasta cynkowa na wysuszenie. No i bawełniane majtki to podstawa. Poza tym jesli chodzi o kąpiele to lepiej je zamienic na prysznic i uzywac raczej łagodnych srodków myjąc- powinno być dobrze.... Ja tez myslałam ze tabletki anty mi pomogą ale nie widze poprawy, a nawet pogorszenie a biore juz 4 opakowanie yasminelle

Gość malwa po deszczu
jutro pójde do apteki. pomyśle o sudocremie,bo coś o tym słyszalam dobrego juz wczesniej. z siedzacym trybem zycia moze sie zgadzac,bo ostatnio facet przetrzymuje mnie przy kompie po kilka godzin. on sobie lezy wygodnie na łóżku.

Gość no i się wyjaśniło
też tak mam jak cały dzień nie ruszam dupy sprzed kompa... czyli dzisiaj na przykład :D

Gość no i się wyjaśniło
a Sudocrem to polecam szczegołnie na noc - solidną warstwę u mnie już po nocy krosty znikają

Gość malwa po deszczu
No to jutro po sudocrem!!!