Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona twarz

jak poderwać faceta

Polecane posty

Gość zielona twarz
tzytzki to ja mu chętnie pokażę, ale może jednak jak poznamy się nieco lepiej :p ps. on kiedyś mnie podrywał...ale miałam wtedy faceta, to dawno było

Gość zielona twarz
hm... to skomplikowane ;) znamy się - ale udajemy że się nie znamy, tylko rzucamy sobie ukradkowe spojrzenia ;)

Gość zielona twarz
znamy - w sensie że nie raz w sumie zamieniliśmy kilka zdań, siedzielismy obok siebie kilka godzin przy piwie a nawet kiedyś on mnie podrywał ale nie mówimy sobie "cześć".. na przykład

Gość zielona twarz
a to trzeba było do mnie startowac jak faceta miałam!? on mi sie wtedy i tak podobal, ale kurcze... no co mialam zrobic

dziękuję Alinka - jakiej twarzy? przecież się nie znamy to ja, aczkolwiek zablokowali mi tamten login a wstydzę się znowu wklejać ten link

Gość zielona twarz
"czy wy zawsze myślicie, że wszystko zależy od kobiety? " - hm, chcesz powiedzieć że tak nie jest?!?! :) ps. wymieńcie się chłopaki numerami gg to łatwiej wam pójdzie z fotkami :D

Gość zielona twarz
jarek, oliwer - to straszne ze nie chcecie ze mna rozmawiac 😭 ps. chciałabym przypomnieć, że i tak jestem zainteresowana innym :P