Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhger

poddałem życie

Polecane posty

Gość jhger

na niczym mi nie zalezy i czuje sie jak roslinka . Nie interesują mnie kobiety , ten swiat i zadne wartosci . Nie wiem co mnie trzyma przy zyciu . Chyba jestem tu tylko dlatego , ze sie urodzilem , ale to nie moj swiat nie moje zycie , bo nic mi sie tu nie podoba.

Gość mam do ciebie prośbe
czy możesz zsumować liczby w swojej dacie urodzenia? to coś ci napisze

wlasnie. i co ma zrobic taka osoba? wynajac platnego morderce, zeby ja zabil? czy to nie bedzie rownoznaczne z samobojstwem?

zawsze może zostać emo zawsze istnieje szansa że potnie się właściwie :P

Gość jhger
dlaczego mam zyc skoro nie chce ? TO tak jakby kogoś zmuszać uprawiać wspinaczke wysokogorską , a on woli jednak piłke nożną. SAm nie popełnie tego bledu i nigdy nie bede miał dzieci. Tymczasem pozostaje chyba bycie roslinka do konca zycia

prosze zsumuj liczby t twojej dacie urodzenia :)

Gość jhger
suma wynosi 21 .

Gość a jak ja swoje zsumuje bo tez
nic mi sie nie chce, to tez mi cos powiesz?

dziwne jesteś 3, optymistą,nie masz problemow w kontachtach z ludzmi, ale...być może jakieś obietnice i nie dotrzymanie słowa, procentuje, a moze duma... radze ci poczekac do czwartku, bedzie lepiej:) Zreszta zbliża sie koniec roku często jest to punkt kulminacyjny, dla niektórych ale...głowa do góry i jeszcze dodam tak od siebie, jeśli uda ci sie już z kim związać, bedzie to szczesciara, ale pamietaj skakanie z kwiatka na kwiatek może pozostawić po sobie ślad w postaci OPINI, A ONA CZESTO JEST PIĘTNEM

Gość jhger
aha dzieki mam do ciebie prośbe

ale najlepiej jak podasz mi swoją datę urodzenia i maila, teraz musze wyjść odpisze ci wieczorem ale prosze tak do końca nie brać tego co pisze ;)

jhger napisz mi tylko czy zgadza sie?

podaj dokładna datę,będzie mi łatwiej, bo to nie chodzi tylko o liczby

Gość jhger
oczywiscie ze sie nie zgadza . JEstem pesymistą i kontaktow z ludzmi nie utrzymuje praktycznie . Z kwiatka na kwiatek rowniez nie skacze i nie bede skakał , bo nie mam dziewczyny nie bede miał . Nawet gdybym miał to nie jestem typem casanovy. Ale dzieki za pomoc.

jhger, zainteresowalam sie tematem, bo moje zycie ma wkrotce wgladac tak, jak twoje. sama, samotna, bez celu, bez sensu zycia, zmuszona do trwania w nadziei, ze cos mnie przypadkowo zabije bezbolesnie i szybko. bez radosci, nie potrafiaca sie niczym cieszyc, zyjaca z dnia na dzien, czekajac na smierc. nie chcialabym zabijac samej siebie, na samobojstwo mnie nie stac.

niuł brend Jestes szczera ale krytyczna,nie zawsze podoba sie to otoczeniu.Rozsadna pracowita, skromna(to największa zaleta)zdarzy sie tak że kiedy poprzestaniesz na czymś małym, w nagrode dostaniesz znacznie więcej,ale...popracuj nad swoim pesymizmem, drobiazgowością i nie bądź perfekcyjna(wybacz spóżnienie...)to tylko pare minut Przyszły rok przyniesie Ci zmainy (kluczowe dla jakiegoś związku)Nie zignorujesz ich, rok nie będzie beztroski i dlatego przemyśl to dobrze,bo od tego bedzie zależeć twoja przyszłość. W tym roku nie zawsze będziesz miała czas dla znajomych, jakieś drobne ieporozumienia w tej sferze ale przelotne W rodzinie jakieś spory o pieniądze, byc może czeka cie przeprowadzka Jakaś nowa znajomość...ale w styczniu okaże sie że krotkotrwała. Jesli chodzi o uczucia to bardzo dobrym okresem sa wakacje,tylko niczego nie planuj, ciesz sie chwila Pod koniec roku poczujesz satysfakcje i zadowolenie z siebie, choć jeszcze w grudniu jakieś nieporozumienia, kłopoty (w pracy lub szkole) Wyluzuj sie nie kontroluj tak wszystkiego, improwizuj i bardzo ważne! muszisz wypracować u siebie większy szacunek dla innych JEŚLI MASZ CHOĆ CIEŃ WĄTPLIWOŚCI, NIE ANGAŻUJ SIE W ZWIĄZEK! A na marginesie :)zazdroszcze REALIZMU;) Powodzenia:) i czekam na opinie

Gość ja tak mam...
mam do ciebie prosbe --> a mi tez mozesz powrozyc? proszę... :) 👄

przepraszam ale nie, jestem amatorką sama liczba nie powie zbyt wiele o człowieku, do tego trzeba znać date urodzeni, imie i stawiać konkretne pytanie

jesli sie namyśle wyśle ci na maila, ale to wieczorem albo nawet jutro, ale podkreślam jestem AMATORKA i nie bierzcie tego tak do serca

i jak tu nie brac do serca, jesli wymienilas wszystko to, czego najbardziej sie boje: 1.Przyszły rok przyniesie Ci zmainy (kluczowe dla jakiegoś związku). 2.rok nie będzie beztroski. 3.byc może czeka cie przeprowadzka. nawet numerolgia sugeruje, ze bede miala przejebane... a realizm, to wlasnie jest pesymizm w mojej sytuacji. dosc tranie okreslilas moje cechy charakteru, szczegonie z tym perfekcjonizmem. dzieki. :>

Gość suma cyfr z mojej daty
urodzenia wynosi 8, a też mam poczucie, że moje życie nie ma sensu. Próbowałem już raz się zabić, ale nie wyszło :-(