Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnisiiiia

Amelia czy Emilia?

Polecane posty

Jest taka bjka na mini mini "Miś Rupert" i tam wlaśnie jest taki stworek który ma na imie Miranda. Wróżką jest :D:D I tak mi sie właśnie kojarzy :D:D

Gość Agnisiiiia
Dzięki dziewczyny za opinie. Niestety nadal nie wiem które wybrac... mamy jeszcze jedną opcję Natalia

oj Natalia śliczne imie... nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w okolicy jest duzo malych Natalek. Za dużo jak dla mnie... To już bym wolala tą Amelke albo Emilke :)

Gość Agnisiiiia
hmm to może Emilka jednak? ładne imię takie słodkie...

Gość emphetepe
Natalia też ślicznie.... Emilia, Natalia, Amelia...wszyskie brzmia tak....hmm...romantycznie ;) jakbym miała coreczke to nazwałabym ja Natalia... Była by mama emilka i corcia Natalka

Amelek, Emilek, Natalek.. jest dzisiaj tyle, że nie dałabym mojej córci tak na imię:( Jak pójdzie przykładowo Emilka do szkoły to będzie miała 4 koleżanki Emilki w klasie:)

No mi sie Amalia podoba te imie chcialam cörce dac ale chlopak bedzie :) Grzybiara33 Miranda to fjne imie znasz ten film Sex in the city, tam jedna sie tak nazywa...

Gość fin. o
Gabrysia

Gość ja stawiam na Natalię
Wszystkie 3 są u mnie mało popularne. Jest moda na takie imiona jak: Zuzia, Wiktoria i Julia. O ile mała Natalka, Emilka czasem występują, to Amelki nie znam żadnej, a sporo moich znajomych urodziło ostatnio dziecko.

Z mężem zastanawialiśmy się nad Amelią - ostatecznie nie ustaliliśmy imienia dla dziewczynki, bo się okazało, że będzie chłopak. Emilia też mi się podobało, ale koleżanka niedawno miała Emilię, więc nie brałam pod uwagę. Teraz szwagier będzie miał Amelię (najprawdopodobniej) :) .