Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aagneeskaa

sprawa z przyjaciolka

Polecane posty

Gość aagneeskaa

czesc mam problem, mam nadzieje, ze ktos mi cos doradzi A mianowicie ja z przyjaciolka poszlam do innej klasy. Ona bardzo bzaaklimatyzowala sie w nowej klasie znalazła nowe kolezanki, a o mnie jakby zapomniala. Co proponowalam jej spotkanie to odrzucala. bo cos jej wypadało. Mowilam jej, ze czuje sie odtracana i zapominanaJak jestem na gg to do mnie zwykle pierwsza pisze. Sms ze mna nie esemesuje bo za duzo kosztuja sms do mnie:/ Złozylam jej sms swiateczne zyczenia a ona mi nicno nie wiem co robic??? Mam zabiegac sie o jej przyjazn? dac sobie spokoj???? czy ja wyolbrzymiam to, ze ona o mnie zapomniala???

Gość kqkqkqk
Dać sobie spokój. Takie rzeczy się niestety zdarzają. Przyjaciółka cie wymieniła na inne ttowarzystwo i aż nadto wyraźnie daje do zrozumienia, że nie chce już tej przyjaźni. Odpuść.

Gość aagneeskaa
z taką poradą to se możesz co najwyżej w radiu maryja pojechać!

wiem ze to przykre bo sama mialam taka sytuacje a jak cos sie stanie to poleci do Ciebie w łache...byc moze jest falszywa i nie warta Twojego zachodu.

Gość aagneeskaa
dziekuje podszywaczom:) moze troche orginalszy poszyw?

Gość aagneeskaa
tyle lat sia z nia przyjaznilam, wiecej niz 6

Ale wiesz zafascynowaly ja nowe znajomosci i moze jej przejdzie..albo zaproponuj cos zebyscie razem gdzies wyszly z jej znajomymi moze sie polubicie?

Gość kqkqkqk
A na jaką poradę naiwne dziewczę liczysz? Szczerze mówiąc, twoje zachowanie podchodzi pod narzucanie się osoby do której wyraźnie sygnały nie docierają. Na co czekasz, aż ona ci w twarz powie: mam lepszych znajmonych od ciebie? Ludzie odchodzą, chłopak cię rzuci, mąż zdradzi itp a ty nie możesz się pogodzić faktem, że przyjaciółka woli nowych znajomych. Zdarza się.

Gość aagneeskaa
a tu taka zdrada, słucham miłosnych piosenek :(

Gość aagneeskaa
podszywaczu a jaki sens ma twoj podszyw?

Gość aagneeskaa
kupiłam sobie na pocieszenie najnowszą sukienkę uszytą z zasuszonych kałamarnic ,mam nadzieję że poprawi mi humor :(