Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MILENKA_19_

....Przetluszczajaće się włosy.....

Polecane posty

bardzo szybko przetluszczaja mi sie wlosy, musialabym myc codziennie zeby byly ladne.. ale to by pewnie sprawilo, ze by sie jeszcze bardziej przetluszczaly.. Prosze o rade

czytalam gdzies ze musisz wlosy przetluscic tak do konca nie mozezs ich myc np 2 tygodnie i pozniej zaczac myc normalnie wiem ze to brzmi strasznie ale kolega tez tak mial, po paru godzinach juz mial syf na glowie, nie myl wlosow przez 3tyg i podzialalo:)

Gość nie mył 3 tygodnie
i nie swędziała go skóra na głowie? ja bym chyba oszalała po kilku dniach :o

fajna ta twoja koleżanka musiała strasznie śmierdzieć... nie wyobrażam sobie trzy tygodniowego łoju na włosach:o moja rada to mycie włosów co 2 dni;) pozatym jakiś szampon do włosów tłusty...

Rzeczywiscie metoda dlugiego mycia dziala. Przynajmniej u mnie zadzialala. Tez mialam i w sumie dalej mam problem z przetluszczajacymi sie wlosami. Czeste ich mycie podraznia skore i nie rozwiazuje problemu. Dwa razy przetluscilam moje wlosy tak przez dwa tygodnie. Nie mylam ich, tylko zwiazalam mocno by nie bylo widac jakie okropne:((. Uczucie jest okroopne. Na szczescie nie musialam wtedy chodzic na uczelnie wiec straszylam tylko domownikow. Ale jak umylam wlosy po dwoch tygodniach byly przsliczne i potem mniej sie zaczely tluscic. Niestety teraz nie mam okazji by czesto powtarzac kuracje bo studiuje, pracuje i mam czesty kontakt z ludzmi. nie moge wiec pokazywac sie z tlustymi wlosami:((