Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbinka_s

Jakie są sklepy firmowe odzieżowe ?

Polecane posty

Gość balbinka_s

chodzi mi o marki typu grawik, cropp, ..... Chcę otwożyć jakiś sklep odzierzowy pod znaną marka ale nie lee, nie wrangler i nie big star

Gość feret
Hmmmm.... dziewczę no jakoś wątpię, żeby znana marka zainteresowana było współpracą z jakąś balbinką-dziewczynką, oferującą zapewne osiedlowy lokal.

Gość maeaaa
Znane marki mają sklepy w centrach handlowych albo w ścisłym centrum miasta.

Gość balbinka_s
nie myśle o wielkich markach a tak dla przykłady u mnie w mieście jest np grawik w centrum sklep ma ok 20m2 jest też croop też w centrum no on ma ok 100m2 Ja mam do dyspozycji tzn na rozkręcenie interesu ok 30-50tyś i też myślę o czymś w centrum .

Gość sekator ogrodowy
może ci nie wystarczyć .Koszt wynajmu ,przystosowania lokalu , zatowarowanie itp przelicz to sobie dokładnie :) Kto nie próbuje ten nie wygrywa ,powodzenia :)

Gość balbinka_s
no może ktoś coś podpowie mądrego

Gość balbinka_s
tyle tu podobno madrych, kreatywnych ludzi

Gość gość
Blabinka ,sorry ale kup slownik ortograficzny i zobacz jak piszemy slowo odziez!!!!!!!!!

Gość gość
Franczyza to bardzo dobry pomysl o ile w Twoim miescie nie ma sklepu jakiejs naprawde popularnej marki.Trzeba sie liczyc z wydatkami i to dosc duzymi.Adaptacja lokalu wg.scislego projektu,oplaty licencyjne.Koszty czynszu i pracownicze sa zawsze po stronie franczyzobiorcy a towar dostajesz w tzw komis....oczywiscie wymagane zabezpieczenie wekslowe.Mysle,ze na start z dobra marka potrzeba ok 400 tys zlotych.

Gość gość
Z kwota 50 ts to wiele nie zwojujesz.Proponuje wynajecie lokalu w atrakcyjnym miejscu do 50 metrow.Przemyslane i przyciagajace oko urzadzenie go a pozniej wizyty 2 razy w tygodniu na Ptaku.Jesli masz dobry gust i znasz trendy to wylowisz tam perelki(pomalu nawiazesz wspolprace z najfajniejszymi firmami jakie tem sie sprzedaja)Robisz mix polskich marek np.Lemonada,Wagon z dobrym towarem tureckim i wloskim.