Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleczowa

co chcielibyscie zrobic ale nie macie ku temu okazji itp?

Polecane posty

Gość naleczowa

jakis kurs? czy czegos sporbowac ale nie wiece gdzie to mozecie zrealizowac itp.macie cos takiego?

Gość a jeśli
zapamiętać, że jednak w słoiczku są 20 groszówki w ilościach znacznych. jeśli już stacja benzynowa nie jest blisko to by przystanek autobusowy był, a jeśli i nie to żeby sklepów nie zamykali w święta, a jeśli i nie to mieć zapas fajek do końca życia. a tak naprawdę to rzucić palenie. ;*

Gość jak ja nie lubie zakomplesiony
skoczyć ze spadochronem, wyjechać, nie przeliczając tego na kase, odwiedzić znajomych w stanach, zrobić prawko na motor a nie siedzieć wiecznie na tylnym siedzeniu, zapisać sie na basen i aerobik i jeszcze duzo wiecej,ale nie chce mi sie pisać;)

Gość mam jak nowa w miescie
ja mam podobne *chcialabym skoczyc ze spadchornem *chodzic na basen ale jakos taz sie boje, nie wiem czego:O *jakis moze kursik tanca *powspiinas sie na sciance *pojezdzic konno :)

i duzo zwiedzac, podrozowac itp.ale nie mam z kim:Obo nie mam swojej drugiej polowki, przyjaciolki maja swoje drugie polowki wiec jak cos to z nimi jezdza a ze zwykla kolezanka to treba by bylo wieksza ekipa, zeby we 2 sie nie nudzic.

chciałbym poznac kogoś fajnego ale nie mam okazjii :O

a ja bym chciała coś powiedzieć... okazje mam i to dużo, ale jakoś nie mam... nnooo, napewno czegoś nie mam skoro jeszcze nie powiedziałam. :-)

odwagi?

Gość
1 skok-niekoniecznie ze spadochronem-może być bez(i spokój) 2 odpocząć od wszystkiego

Gość a jeśli
jeśli już skok to z dwoma spadochronami i to na plecach instruktora. gdy jest spokój to nie ma za co dziękować. gdy nie ma spokoju to się nie umie dziękować. a tak naprawdę po to żyjemy. co ja bym chciał? pomocy w wyszorowaniu kuchni, kobiecej dłoni do wywieszania baloników i czegoś tam jeszcze, zorganizowaniu wszystkiego. i dziękuję że sam to zrobię. 👄

zobaczyć ziemię z kosmosu, teraz już chyba bilety podrożały z 20 na 25 mln dolarów (jako pasażer w locie na stację kosmiczną z Rosjanami)

Gość zorza__polarna
przespać sie z przygodnie poznanym facetem i zapomniec