Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stawińskaaaa

Warszawa Stadion jak dojechać?

Polecane posty

Gość stawińskaaaa

Jestem z Katowic i chcę dojechać do Węgrowa PKSem. Wiem, że najlepiej jechać ze Stadionu. Z jakiego dworca jest najprostszy dojazd z Zachodniego, Centralnego i jak tam dojechać?

Gość stadion może będzie
w 2010 roku , musisz trochę poczekać

Gość stawińskaaaa
Bardzo zabawne :o a mi naprawdę ta informacja jest potrzebna :( bo jutro wyjeżdżam.

jedź ze wschodniego, albo ze śródmieścia, nie wiem czy z centrala dojedziesz, głowy nie dam, bo z centralnego tylko pośpiechy jeżdżą

Gość stawińskaaaa
ale z tego co widzę, to ze Stadionu jest najwięcej połączeń PKS :( jadę z Katowic i mogę wysiąśc tylko na 3 dworcach, Zach., Centr., Wsch. i z którego mam jechać aby mieć najbliżej na Stadion.

Gość wyglada to jakbys miala
wysiadając na centralnym musiałabys isc na srodniescie żeby złapać jakąś kolejke. lepiej wysiadz na zachodnim i tam tylko wystarczy przejsc na inny peron. wsiadziesz w byle jaki pociag kolei mazowieckich i pojedziesz na stadion. na koleje mazowieckie sa takie bilety jak na zwykłe miejskie, kup wiec zwykly jednorazowy i juz.

Gość wyglada to jakbys miala
a poza tym sprawdz czy nie oplaca Ci sie jechac z zachodniego bo mi sie wydaje ze stamtad jest wiecej polaczen

wysiądź na wschodnim i podjedź jedna stację byle jakim pociągiem, tylko nie pośpiechem, może być KM, SKM itp. bilety są takie jak miejskie ale dobowe, jednorazówki uznają tylko w SKM, więc chyba bardziej opłaca Ci się kupić normalny bilet w kasie