Gość gość Napisano Luty 25, 2014 gosciu lecz się na nogi bo na głowę zapóżno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agu2011 Napisano Luty 25, 2014 Tępa to jest osoba która to pisze..najlepiej gdy mozna anonimowo po kimś jechac...to czlowieku cię bawi?ogarnij sie i dokształć sie bo chyba nie masz pojęcia co piszesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 26, 2014 H*ju z 25.02.14 . Odp*****l się. Skoro cię takie tematy nie interesują to w*********j z tego wątku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 26, 2014 Gościu z 25.02.14 Wal się z takimi tekstami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 26, 2014 H*ju z 25.02.14 , klepać to ty się możesz po swoich starych jajach, bo pewnie nie masz szans na współpracę na ty tle. Idź się zbrandzluj niedj***** idioto, i nie wpierdajaj się więcej. Sfrustrowany stary pajac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlinaBalbina80 0 Napisano Wrzesień 22, 2015 Moje małżeństwo to była porażka. Dwójka dzieci, a facetowi w końcu odwaliło, alkohol, przemoc, jakieś romanse i właśnie ciągła nienawiść. Ale wzięłam sprawę w swoje ręce i się nie poddałam. Teraz żyję normalnie. Tak jak ktoś pisał, tacy ludzie się nie zmieniają, po prostu niektórzy nie są w stanie żyć w związku, czy chociażby jak normalnie funkcjonujący człowiek. Na szczęście pomogła mi pani mecenas Kościelska z Poznania, http://stachowiak-koscielska.pl/ fachowa pomoc, wsparcie, wygrałam 3 sprawy i tak naprawdę dzięki niej dzisiaj mi się dobrze żyje. Więc polecam! Weźcie sprawy w swoje ręce, nie o takim życiu marzyłyście! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach