Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łeeeesisi

jestem jebnieta na punkcie miesci

Polecane posty

Gość łeeeesisi

Mam obsesje. Mój chłopak jest chudy. Trenuje biegi, ma 178cm/ 60kg:O ciągle go męcze, żeby jadł dużo, żeby zrobił pompki, ciągle . A on że go nie akceptuje, a on nie umie przytyć, na moje w ogołe sie nie stara. Jak go przekonać. Jak zapytam czy zrobi dla mnie 50 pompek dziennie, to będzie przegięcie?

Gość łeeeesisi
Ale ja go kocham! Tylko to chciałabym w nim zmienić, bo po prostu podniecają mnie fajne klaty i brzuszki, a on jest śliczny ale za chudy

Gość wqwqw
jedno jest prawdą , jesteś je.bnięta :o

Gość łeeeesisi
dlaczego?:O tylko pytam czy to nie będzie przesada. Bo już nie wiem co mam więcej robić.

Gość łeeeesisi
kocham go, ale przez to, nie pociąga mnie w łóżku.

Jak nie zagłaszcze, to znowu zamęczy na śmierć ;) Nie użyję takiego określenia, na jakie sobie pozwoliłaś ale rzeczywiście coś z Tobą nie jest tak 🖐️

Gość potrzebny ci
psycholog lub psychiarta

Gość łeeeesisi
ale dlaczego coś ze mną nie tak? Wytłumaczcie mi, dlaczego to coś złego, że pociąga mnie ta częśc ciała, i chciałbym żeby mój facet ją miał?

trzeba bylo przy wyborze myslec. jakby ci onpowiedzial ze chce zebys ty miala mniejsze/wieksze cycki to tez bys od razu to zmienila...?

Gość łeeeesisi
nie, ale coś osiągalnego bym zmieniła, np. gdybym miała grube nogi a on by chciał żebym miała szczupłe. Zrobiłabym wszystko aby bardziej mu się podobać. Nie rozumiem, dlaczego jemu tak ciężko zrobić dla mnei te kilka pompek dziennie, i jeść trochę więcej, przecież on ma prawie anoreksje, jest wysoki i waży mniej od większości kobiet. To niezdrowe nawet tyle ważyć.

:o gdyby moj facet powiedzial mi ze mam grube nogi to bym mnie popamietam do konca zycia. moze on sie sobie podoba a tobie nic do tego.

Gość zgadzam sie z tytulem topiku
nie wszystko z toba jest w porzadku :classic_cool: Przeciez biegacz nie moze przytyc :O Jeszcze powiedz, ze biega dlugie biegi... Wcale nie jest chudy. Moj brat ma 182cm i wazy srednio 65kg... I wyglada jak mlody bog. Jak lubisz mezczyzn przy kosci to poszukaj gdzie indziej, nie wsrod biegaczy :P

Skoro nie ma tej części, na której Ci zależy to wymień go na takiego, który tę część posiada. ;) A na poważnie: czy Ty masz wszystkie części na swoim miejscu ? :D No cóż, miało być na poważnie [jednak niezwykle trudno mi w takiej sprawie :D], otóż ja nie liczyłabym specjalnie, że moja tresura da zamierzony efekt, dopóki on sam nie chciałby mi tą częścią zaimponować. Tak więc, zyczę powodzenia w tresowaniu faceta 🖐️

Gość na moje oko to ty go nie
kochasz, albo tylko ci sie zdaje ze kochasz. bo jesli by tak naprawde bylo nie widzialabys w tym zadnego problemu

Gość łeeeesisi
no tak, różnie biega. 400-1000. Nie przy kości tylko chociaż lekko przypakowanych. Widzę codziennie jego kumpli, z którymi trenuje, nikt nie wygląda jak anorektyk, a z niego się nabijają :O

straszneeee naprawde koledzy sie z niego nabijaja :o ile wy maci elat ze was takie rzeczy obchodza:o?

Gość taaa i 50 pompek
wyrzeźbi mu ciało :o idź się dziewczyno powieś :o

Gość zgadzam sie z tytulem topiku
napewno sie nie nabijaja! Biegacze to fajni ludzie sa ;) Ty sie nabijasz jako jedyna :P

Gość łeeeesisi
może tak gadam, bo ja bym wszystko zmieniła jak by chciał. Zawsze pytam czy nie jestem za gruba, itd. Gdyby powiedział że coś nietak, to nie widziałabym w tym problemu, bo najważneijsze jest dla mnei, aby się jemu podobać. A kochac go kocham, od 3 lat i jestem tego pewna, poprostu lubię mieśnie, i ciągle się gapie na jego kumpli, którzy są fajnie umięśnieni, a wolałabym na niego :(

Gość ergot
"miesci" - to jakas gwara?

Gość nie kochasz go bo
w osobie ktora sie kocha akceptuje sie caly wyglad. ty nie akceptujesz jest to dl ciebie problem, wiec tylko zdaje ci sie ze go kochasz. poza tym ktos juz wyzej napisal ile macie lat ze przejnujesz sie docinkami kolegow:o

Gość łeeeesisi
ciągle w szatni jakieś pociski lecą, wszyscy go lubią ale jest najchudszy i sie nabijają, a mi głupio, bo sama też tak uważam.

Gość ggk3
od robienia samych popek ma nabrac miesni? :o Musial by trenowac 2,3 razy w tygodniu na silce, zeby nabrac miesni dziewczyno :/ Wiec albo go zaakceptuj albo zostaw. Nie ma nic gorszego, jak chec zmiany drugiej osoby.

Gość zalatuje mi tu gimnazjum
:o

Gość łeeeesisi
i przestańcie mi wmawiać, że go nie kocham. Jak by tak nie było to po co bym miała przy nim siedzieć. A mi nie, że to przeszkadza, bo podoba mi się nawet taki, ale nie zaszkodziłoby przytyć. Co za problem dużo jeść, ja bym byłą happy jak bym tak mogła.