Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crark_thunderbird

Mam 20 lat i nigdy nie trzymałem dziewczyny nawet za rękę...

Polecane posty

Gość crark_thunderbird

nigdy...

Gość crark_thunderbird
nigdy nikogo nie miałem... czy to normalne ??? strasznie mi smutno...

Gość akse
a zamierzasz coś z tym zrobić czy użalać się na forum ?

Gość olenka12345
wiesz,wydaje mi się że po prostu nie znalazłeś jeszcze swojej drugiej polowy, mam kilku kolegow ktorzy są wlasnie w takiej sytuacji jak ty. maja wlasnie 20 lat i nigdy nie mieli dziewczyny. ale mimo to są swietnymi kumplami, bardzo ich lubię, i myslę że kazdy znajdzie w koncu jakas odpowiednią osobę dla siebie... glowa do gory, i życzę cierpliwosci:)

na ciebie tez przyjdzie pora:) trzymam kciuki

ja parę razy trzymałam kogoś za rękę, jest strasznie ciepło :o przytulać się czasem łaskawie pozwalam, a co do całowania... to chyba nie jest fajne, więc zawsze odmawiałam.

Lepiej się zastanów, czy Ty byś chciał być przedmiotem czyichś podstępnych zabiegów, które mają na celu tylko i wyłącznie przedstawienie siebie jako kogoś innego:) Tak się nie da żyć. Bo każdy człowiek jest inny. A Ty się starasz naśladować coś, czymś w ogóle nie jesteś. Jak na mój gust, to sie powinieneś wybrać do psychologa, a nie na kursy podrywu, czy tańca, żeby kogoś pomacać...

wiecie kurs tanca jest spoko miejscem do podrywania ludzi wiec co tu sie smiac z FHG co najwyzej troche zal mi go jak pisze te durne datyi liczy czas jaki mu został do znalezienia dziewczyny.ale sie czepiac nie bede kazdy ma swoje dziwactwa:P:P wiec trzeba to uszanowac do autora..... stary nie martw sie bedzie dobrze na kazdego przyjdzie czas.kiedys byl tu taki kocham zycie .wydawało sie ze jego zycie jest przegrane ze nigdy nikogo nie znajdzie a wkoncu na kafe poznał trzcia swinke:D:D(boze co za durny nick:D:D) i sa razem wiec wiesz wszystko jest mozliwe jak to mówia ."kazda zmora znajdzie swego amatora":D:D

"Dlaczego nie jest normalne. To nie jest żaden przymus." bo mocno odstaje od przeciętnej ścieżki rozwoju człowieka :O Bo zdrowe dzieci zaczynają się, po swojemu, interesować płcią przeciwną w wieku... z jakimś tam, mniejszymi/większymi, efektami i pierwszymi doświadczeniami :classic_cool:

Autorze topicu, nie martw się, ja 21 i to samo z facetem:) nie zamierzam skakać z tego powodu, moze nie jest to normalne w sensie - nie jest to częste, co nie oznacza ze nalezy nas zamknąć w zakładzie:)

zreszta nie matwmy sie na kazdego przyjdzie czas ja mam 21 lat i nigdy nie miałam faceta ..co najwyzej jakies pzrelotne znajomosci zreszta kiedy to było:O.nie długo zapomne jak sie całuje a juz najlepiej jest jak rodzinka sie zbiera np tak jak dzis i dupe truje:D:D

Gość polly wants a cracker
dobrze wiedzieć że są na świecie jeszcze taki czubki jak jak pozdro 🖐️

Gość polly wants a cracker
jak ja :P

Gość oferma
bardzo słusznie FHG, dobrze kombinujesz.

Gość nic nie straciles
za szybko pocą im się łapki. Lepiej złapać za zderzaka :classic_cool:

Gość EEEEEEEEEEEE
nie robcie tragedii stracilam dziewictwo w wieku dinozaura (mimo ze 1-szy raz calowalam sie w wieku ok 15.5 roku) kazdy zna swoj czas na wszytsko

Gość The Raven
Ja sam mam 22 lata i tez nie trzymałem dziewczyny za ręke, ani nie całowałem... Trudne to jest, ale trzeba się przyzwyczaić

ale niektórzy są beznadziejni i żaden czas na nich nie przyjdzie 🖐️ jak ktoś ma fatalny wygląd, fatalny charakter i nudne życie to sobie może... czekać, czekać, czekać i czekać... a w szczególności jak jest facetem

Gość ewiiiiiiinka
Ooo widzę, że nie jestem sama pod względem "chodzenia". Pozdro dla wszystkich, którzy się jeszcze nie trzymali...za ręce:D

Gość taktaktak
życie nie jest łatwe...