Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stulej prosi o poradę

Koleżanka, która mi się podoba ma taki opis na GG.

Polecane posty

Gość stulej prosi o poradę

Ma opis: "VERBA - POKAŻ MI -->> DZIĘKUJĘ :* " Wiem,że w nocy była na jakieś dyskotece festyniarskiej. Nota bene to wg mnie chodzić na dyskotekę w Boże Narodzenie czy Wielkanoc to porażka i takie jakieś to dziwne wg mnie. Ja wolę z rodziną pobyć, a nie szlajać się. Chociaż ja ciągle w domu siedzę z drugiej strony :O Domyśliłem się,że to pewnie jakaś piosenka, pewnie ktoś jej to zadedykował na tej dyskotece. Co to za zespół, bo pewnie jakieś gówno? Znalazłem tekst tej piosenki i jest strasznie prostacka. tekst piosenki Pokaż mi - Verba 1. Rozglądam się, tą sobotnia noc Przyszedłem sam w nadziei, że spotkam Cię Ludzi tłum niewyraźny dzisiaj dla mnie jest Bo jeśli spojrzy w tę stronę praktycznie przez moment Tak jakby mi powie: "to jeszcze nie koniec" Przyznaje to szczerze, że mam słabość do Ciebie Mam słabość do Ciebie. Ref. Pokaż mi, że bardzo chcesz Pokaż jak mnie kochasz Pokaż mi, pokaż mi właśnie dziś. 2. Stoję przy ścianie i patrzę na panie Rzut oka na parkiet, ogrzewam już szklankę Gdzie ta odwaga z kumplami potwierdzana w zakładach Lecz jeśli spojrzy w tę stronę praktycznie przez moment Tak jakby mi powie: "to jeszcze nie koniec" Przyznaje to szczerze, że mam słabość do Ciebie. Mam słabość do Ciebie. Ref. 3. Ile razy widziałem Cię Ile razy starałem się Jesteś tam, ja nie wiem co robię Zrób coś, bo zależy mi na Tobie. Ref. autor słów utworu: Bartas & Ignac kompozytor: Bartas Tutaj można posłuchać :O http://misiumisiu.wrzuta.pl/audio/3Agj4WY0ek/verba_-_pokaz_mi PYTANIE : Co sądzicie o lasce , której imponują takie piosenki i takie dedykacje w dyskotece o renomie agencji towarzyskiej? :O

Gość Ale chandra B
ja tesz chodze na takie i verby słucham i cliverów ale jestem normalna mondro dziewczyno. a właście to kobieto bo już po 20;)

O jeny nie kazdy jest zwolennikiem siedzenia w domu z babcia,mama i tata :O Ja wybralam ten sposob spedzania swiat,ale rozumiem innych,ktorzy wola dysk...A jak na moj chlopski rozum :P to poznala kogos przy tej piosence

Nie chciałabym dołować, ale..Weridiana ma racje, moim zdaniem. To dziękuję z :* buziaczkiem oznacza, że z kimś miło spędziła czas i stąd to podziękowanie. Tu chyba nie chodzi o piosenkę jako taką, tylko o piosenkę, która przywołuje wspomnienia...

Gość mnie tez sie wydaje
ze poznala kogos i ta piosenka jej sie z tym kopjarzy, a ty z dziewczyny ktora ci sie podobala, starasz sie teraz zrobic kretynke, bo jestes zwyczajnie zazdrosny:P

A ja zgodze sie z wypowiedzia poprzednika,ze starasz sie teraz zrobic idiotke z tej dziewczyny...To chyba zwykla zazdrosc...kazdy ma prawo spedzic swieta w jaki sposob chce..A jak widac jej sposob okazal sie trafny skoro kogos tam poznala....i na pewno jest z tego powodu szczescliwa,ze wlasnie taki rodzaj spedzania wolnego czasu wybrala

--> Hottie { wiesz.. kazdy moze sluchac czego chce... co nie znaczy ze nie mozna mowic o tym ze to gowno ;P } Ale niech mówi.. przynajmniej wiadomo z kim sie ma do czynienia. ;) Rzeczonej Vebry nigdy nie słyszałem.

A kto Ci tu napisal cokolwiek na temat sexu.To chyba Ty masz jakies zbereźne zamiary ;) No nie wiem,ale jak na moj chlopski rozum :P to ona albo kogos poznala,albo ktos jej ta piosenke zadedykowal...A wez pod uwage,ze kolezanka na pewno nie zadedykowalaby utworu o milosci.... Takie jest moje zdanie

Gość Godiva
cóż, muzyka tego typu z pewnością nie może uchodzic za dobrą, ponieważ istnieją pewne kanony określające dobra muzykę. ta piosenka -czy tego chcą czy nie- jest po prostu p[łytka;) ALE z drugiej strony, nawet inteligentnej porządnej osobie zdarza się zauroczyć w głupiej piosence- nie pod względem muzycznym, tylko z powodu okoliczności, w jakich się ją słyszy

ten verba ogolnie pajac. komercja i niby raper a tak naprawde zielonego pojecia o tym nie ma, no i nie moze sie rownac do polskiej prawdziwej sceny hiphopowej. moze ona to napisala bo poprostu wpadlo jej w ucho, albo sama muzyka sie podoba poprostu zrobila to bez podtekstow

banda frajerow sezonowych jak jeden osiem l i inne bukieciary...