Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martisha**

Czy spotykalybyscie sie z facetem tylko zeby uprawiac seks?

Polecane posty

to jest koles ktory kiedys mi sie podobal i juz sie kochalismy, potem kontakt sie urwal a teraz on sie odezwal

Gość Sam ze swoimi ideałami
Kobieta, która uprawiała i uprawia seks bez miłości puszcza się, zwłaszcza jak robi to 20latka to wtedy to jest żałosne

nie ale jak masz ochote i facet Ci się podoba... zrobisz jak bedziesz uwazala :)

Po gg Moim zdaniem 20 lat to za mało na seks bez zobowiązań. Młoda dziewczyna powinna być w miarę niewinna, co najwyżej z miłości się oddać po dłuższym okresie chodzenie, a nie puszczać się :( Szanować się dziewczyny!

Szanujcie się dziewczyny, takimi zabawami krzywdzicie swojego przyszłego męża. Bo on zamiast dostać swoją żonę w miarę niewinnym stanie, dostaje panią po przejściach, i tracie możliwość bycia dumnym z porządności swojej żony. Ja np. nie chcę mieć żony, co miała wielu partnerów, zna smak seksu bez miłości i chodziła z facetami szybko do łóżka

sam... --> noo, jeszcze nie daj boże okazałoby się że tamten seks bez miłości był o niebo lepszy niż ten z Tobą jako mężem :P

Dziewczyno, jak dla mnie jesteś nienormalna:O Rzucił Cię,koleś, który wyjechał, jak sama mówisz, nadużywał alkoholu i miał liczne wady, a teraz chcesz się z nim przespać, bo on się "odezwał":O Gratulację. Ciekawe co na to ktoś, z kim się teraz spotykasz. Może jego zapytaj o zdanie?

groszek w kratke ---> masz po czesci racje, czas zapier... az milo, trzeba korzystac z zycia i sie nim cieszyc, nie warto czekac na nic, bo sie mozna nie doczekac kiedys bylam inna, taka jak ten "z idealami" ale zobaczylam jak robia inni ludzie, faceci, jak zdradzaja swoje zony, jak laski zdradzaja narzeczonych itp a ja jestem wolna i ten koles tez jest wolny tylko sie boje ze np sie w nim zakocham, a on nie odwzajemnie uczucia, bede tylko lalka...

Mam 20 lat

Nic nie pokićkałam: Temat: ktorego byscie wybraly? 20:41 Martisha** (Martishaa@gmail.com) moj byly: przystojny, dobrze zbudowany, ale lubiacy alkohol, bojki, taki chlopak z bloku, ale gdy bylismy razem traktowal mnie jak ksiezniczke. Chce sie spotkac, aby porozmawiac o powrocie, bo twierdzi ze nadal mnie kocha. Sek w tym ze \"spotykamy sie juz rok i nie mozemy spotkac(pracuje w anglii), czesto mnie oklamywal i zwodzil, mimo to to moja pierwsza milosc, nadal ma miejsce w moim sercu. ktos nowy: pojawil sie niedawno, srednio przystojny, szczuply, ale za to inteligentny, oczytany, elokwentny, ma dobra prace i chyba sie we mnie zakochal... Żeby być kimś, najpierw trzeba być sobą