Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martisha**

Czy spotykalybyscie sie z facetem tylko zeby uprawiac seks?

Polecane posty

desce chofdzi o moj inny topik otoz desko ten koles ktory chce zebym byla jego ff, to zupwelnie ktos inny niz moj ex! gdyby moj ex chcial sie ze mna teraz kochac to nikogo nie pytalabym o zdanie, tylko juz bylabym u niego w lozku

To czego się boisz zawsze może Cię spotkać, a nie da rady, żeby powiedzieć: teraz jestem na to gotowa, a teraz nie. Łap życie i doświadczenie, ucz się mężczyzn i poznawaj siebie. Nie masz nic do straty. Jesteś niezależna - nie spodoba Ci się to powiesz 'pa!' i już:)

Gość Sam ze swoimi ideałami
Dziewczyny nie uprawiajcie seksu bez miłości, nie chodźcie z facetami szybko do łóżka, zostawcie trochę przyzwoitości i niewinności dla przyszłego męża

Stracić może. Bo przez taki seks stanie się mniej niewinna, bardziej po przejściach. Mniej cnotliwa

deska ja pierdole jak ty wszystko bierzesz do siebie? po prostu chcialam poznac zdanie innych ludzi, "pogadac" bo w realu nie mam akurat z kim... chyba forum do tego slkuzy co nie?

Ja wam tylko z serca tak radzę, dla waszego dobra. Żeby wasi mężowie byli z was dumni, że się nie puszczałyście i nie znacie smaku seksu bez miłości i zawsze się dobrze prowadziłyście. Seks bez miłości jest niemoralny

No jak do siebie mam brać Twoje łóżkowe rozterki?:) Po prostu moim zdaniem się kierujesz nie tym, czym powinnaś. Jak chcesz się z kimś przespać i Tobie to odpowiada, to nie ma problemu, robisz tak i już. A jak nie, to po co zadawać takie pytania? Jak tutaj 30/32 osoby powiedzą Ci, żebyś obciągnęła z połykiem, jak się spytasz, co zrobić, żeby dobrze wypaść na rozmowie kwalifikacyjnej, to uznasz te wypowiedzi za opiniotwórcze?:)

Gość upupup w górę w górę

czy was to boli ze uprawiacie taki seks bez zobowiazan? Czy kobieta na seks patrzy tez pryzmatem uczucia czy jednak to tylko fizyczne zaspokojenie?