Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peyo

REQIEM FOR A DREAMS

Polecane posty

Gość Peyo

Wieczory... tyle ich za mna jescze troche przede mna. Zawsze witaja mnie zachodem słonca, właczonym telewizorem badz cisza w mieszkaniu ... Mieszkam w irlandii juzchwile czasu ,jednak przyznam ze pomimo dobrego zycia milych warunkow i wogole wszystkiego ok brakuje mi dziewczyny ostatnia z jaka bylem ... chyba z 2 lata temu juz dawno wyszla mi z głowy nie wiem nawet czy potrafilbym sobie przypomniec wyraz jej twarzy. Faktem jest jednak ze nie mam z kim pogadac. Na forum tym jestem codziennie ale zawsze sie tylko wtracam. Pomyslałem ze moze sam zaczne cos swojego. Jesli ktos chciał by znalezc wieczornego rozmowce to jestem praktycznie caly czas... zapraszam

Gość Peyo
Piekne jest prawda. Powiem ci ze i ja lubie wieczorami słuchac tego utworu zwłaszcza siedzac przed domem poznym wieczoem palac papierosa upajam sie klimatem :) napisz cos o sobie czesto tutaj wchodzisz?

Gość fajniutkaa
czesc dziewczynki.. chyba cierpimy na bezsennosc.. dołączam sie to posiadówki :)

Gość fajniutkaa
hehehe myslalam,ze ejstes kobietą, nawet nie czytałam Twojego topiku haaaaaaaaaaaaaaah

Gość Peyo
w sumie to jestem 23 letnim chłopakiem tak ku jasnosci:) filmu niestety nie ogladałem ale muzyka mnie inspiruje niesamowicie. Wy tez nie lubicie spac? :)

Gość Peyo
Ja od jakiegos czasu wieczorami wogole nie odczuwam zmeczenia nawet jak kłade sie do łozka dosyc pozno to niestety sen nie przychodzi... samotne noce w sumie nie sa takie złe....:)

Gość Peyo
A ty Scarlet co robisz wieczorami?

Gość Peyo
ze tak smiało zapytam od czego...?

PrettyInScarlet--> lubisz HS?? Hej Peyo!! Jakoś do tej pory trudno było Cię tu zauważyć chyba ,że pod innym nickiem. Co porabiasz tak ogólnie?? o ile to nie tajemnica?? :)

Gość Peyo
Arabido... coz za skaplikowana nazwa:) wiesz powiem ci ze w sumie od paru miesiecy tu jestem tylko jakos tak.... niewidzialnie...:)

Gość Peyo
Ja mam ich wszystkie albumy na mp3:)

Gość Peyo
Moze zmienimy nazwe reqiem for a happy sad :)?

Gość Peyo
Powiem nawet ze kiedys jak bylem w wojsku ( w tamtym roku ) nauczyłem młodszy pobor pewnego cytatu z HS :)

Gość Peyo
...Kiedys kupie noz, i powyzynam wszystkich wkoło...:) :)

Bo ja ich dłuuuugo słuchałam ale Nieprzygoda jakoś na początku zabardzo mi się nie spodobała dopiero potem. Ale teraz mało ich słucham chyba mi się po trosze znudzili?? Szczególnie po rozczarowaniu jeki przeżyłam na koncercie Peyo--> jakiego cytatu??

Gość Peyo
Wchodzilismy z chłopakami do pokoju młodych i spiewalismy kiedys kupie noz a oni i powyzynasz wszystkich w kolo ... hehe naprawde to było piekne:)

Gość Peyo
4 lata w niemczech ... zawsze jakos nunikałem tej instytucji jak moglem tylko az w koncu sie niedało a po wyjsciu no coz Irlandiia juz pare miechow