Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dermana

SZTUCZNE RZESY na sylwestra

Polecane posty

Gość dermana

czy macie jakies sprawdzone sztuczne rzesy do nalozenia samemu? chcialabym zaszalec na sylwestra z takimi rzesami (nigdy nie mialam, a moje sa krociutkie), tylko boje sie zeby mi nie odlecialy w polowie imprezy :D ale by bylo :D ile taka przyjemnosc kosztuje u kosmetyczki?

Gość lka
kup je wczesniej i sprobuj w domu. przylkej rano, zdejmij wieczorem. gwarantuje, ze da sie je uzyc po raz kolejny!!! wraz z klejem, dolaczony jest preparat do odklejenia. odkleisz je delikatnie i bedziesz mogla uzyc ponownie. ja probowalam kepek rzes. trzymaly sie caly dzien i wieczor. wygladaly naturalnie, ale mialam problem z prawidlowym przyklejeniem. kolezanka kupila cale rzesy i zajmowalo jej to chwilke. wygladala super:)

Gość dermana
naprawde lauren? opinie maja pozytywne, a drogie nie sa. zastanawiam sie czy by sie na nie nie skusic. wolalabym kepki niz cale, bo wydaje mi sie ze beda wygladaly bardziej naturalnie

Gość lka
te kepki to czasem i pol godziny przyklejalam. trzeba bylo je przykladac peseta do brzegu powieki. one przywieraly do pesety gdy za mocno je scisnelam, przekrecaly sie, gdy sciskalam za lekko. wciaz mam pol opakowania. potrzeba do nich wprawy i czasu

tez chce kupic takie kepki na sylwestra :) ale przykleic tylko w kacikach oczu

Gość lka
pol godz jedno oko. serio... Lauren masz 100% racji - papranina i urwanie dupy!!!

Gość dermana
nie spodziewalam sie tylu negatywnych opinii. ale kupie i tak i tak, z ciekawosci a 10 zl to nie majatek. tylko nie wiem jakie :(

Gość dermana
bo zeby byc pieknym trzeba pocierpiec ;)

Gość lka
bedziesz zalowac, ale coz... czlowiek uczy sie na bledach. cale sztuczne rzesy sa o niebo lepsze i wcale nie wygladaja tak sztucznie jak wszystcy mysla. widzialam u kumpeli. wygladaly slicznie. wszyscy sie zachwycali. i przykleila je w minutke. a ja z tymi kepkami sie sralam pol dnia

Gość dermana
tylko na gorze bede miala wtedy super geste a na dole pojedyncze wloski? :(

Gość lka
aha, ktos pisal, ze chce je przykleic tylko w kaciku oka. nie da rady kochana. bedziesz musiala przykleic conajmniej 2 - 3 kepki, zeby wygladalo naturalnie. taka kepa w kaciku bedzie niestety widoczna tzn bedzie sie za bardzo roznic dlugoscia, szczegolnie jezeli twoje rzesy sa krotkie.

Gość lka
ja nawet taka wyrozniajaca sie kepe w kaciku probowalam przyciaz nozyczkami... wyszlo jeszcze gorzej. ale w sumie. probujcie, 10 zeta to nie majatek. ale jak je przykleicie bez problemu to normalnie mistrzostwo swiata!!!!

hmm no zobacze. mam dlugie rzesy, tylko dosyc rzadkie. a jesli beda za dlugie to mozna je chyba przyciac nozyczkami, przynamniej tak mysle ;)

chyba tez je kupie :D dermana jak kupisz daj znac jak Ci poszlo zakladanie :P :D