Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 prosze bardzo o pomoc

SILNIE PRZECZYSZC ZAJACY LEK- MOJ PIES CIERPI!!!!

Polecane posty

Go艣膰 prosze bardzo o pomoc

Witam POLECCIE MI SILNIE DZIALAJACY SRODEK PRZECZYSCZAJACY- musze poda膰 psu ale taki naprawde silny bo inaczej zdechnie za pare dni a mojego weta nie ma i kazal mi podac jakis....ale mocno dzialajacy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ijaija
wez skorupki z jajka obiez z blonki przesusz i rozkrusz na mial i wepchaj mu na sile do pyska ,wszystko co mu na zoladku siedzi powinien zwrocic albo wykupkac, sprawdzone nie obawiaj sie a z lekow to olejek rycynowy ,alax,ksenna max

Udost臋pnij ten post

skorupki jajka nie polecam, panuje ptasia grypa!!! idz do apteki, kup tabletki alax i 1-3 podaj je psu rozkruszone. Polecam herbatke z senesu (ziola w torebkac do parzenia), zrob wywar z jednej-dwoch torebek, zalanych wrzatkiem, parzonych pod przykryciem, wystudz i daj psu pipeta do pyska. Pomoze, sprawdzone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wspolczuje sprzatania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja niestety nie cyborg
sorry ale psom nie wolno podawac srodkow ziolowych dostepnych dla ludzi!!!! Daj mu chocby ogorka kiszonego (kawalek) powinno zadzialac. Metoda z jajkiem jakos najbardziej do mnie przemwaia. A jak weta nie ma to idz do innego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mirwet
najlepiej zrobi膰 lewatywk臋 . Nie jest podany pow贸d tego przeczyszczania. Alax mo偶e w niekt贸rych przypadkach zaszkodzi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zio艂a dla ps贸w
Strona o leczeniu zio艂ami ps贸w: http://zielnik.herbs2000.com/ziola/1_dla_psow.htm Uk艂ad trawienny - jelita Na zapalenie jelit stosuje si臋 r贸偶ne zio艂a. Korze艅 prawo艣lazu lekarskiego i wi膮zu ameryka艅skiego 艂agodz膮 i ochraniaj膮 tkanki. Je偶贸wka purpurowa i gorzknik kanadyjski powstrzymuj膮 bakterie, podczas gdy szkar艂atka (Phytolacca) leczy owrzodzenia, a 偶ywokost 艂agodzi zapalenie. Maranta w wodzie 艂agodzi b贸le jelit. Mniszek lekarski (Taraxacum officinale) jest 艣rodkiem 艂agodnie przeczyszczaj膮cym i 藕r贸d艂em witamin z grupy B. Olejek mi臋towy w kapsu艂kach stosowany na nadkwasot臋 偶o艂膮dka, zmniejsza skurcze jelit i towarzysz膮ce im b贸le i gazy. Do innych zi贸艂 posiadaj膮cych podobne w艂asno艣ci nale偶膮: rumianek pospolity, koz艂ek lekarski (Valeriana officinalis), rozmaryn i melisa lekarska, Ayurvedyczny proszek Triphala mo偶e by膰 polecany jako 艣rodek przeczyszczaj膮cy, a lekka glinka kaolinowa jako poch艂aniacz toksyn i 艣rodek ochraniaj膮cy jelita.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cbadefg
- dora藕nie, szybko zr贸b mu lewatyw臋 ( 1 szkl. wody 37 st. i 1 艂y偶eczka oliwy) - wprowad藕 gruszk膮. - do jedzenia i do wody dodawaj mu siemi臋 lniane (dziennie ok. 2 艂y偶eczek)

Udost臋pnij ten post