Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arya

ejo! EJO! kto wystartuje w tym konkursie? DDD

Polecane posty

regulamin konkÓrsu: napisać tak pokemoniasty komentarz w tym topiku, żeby pikaczu (nie znam innego, niestety nie oglądałam pokemonów) się zbulwersował. ja zaczynam: Wi3c j3st3m so00bi3 Sp00xIk DzI33fFczYnk@, Co00dzI3nNi3 Ch00dz3 n@ so00l@rk3 i M@m NoFfiUtKi3 PÓmKi H iHi dozwolone style: -fala -błedy ortograficzne - \'sh\' itepe :D

Wi3c j3st3m so00bi3 Sp00xIk DzI33fFczYnk@, Co00dzI3nNi3 Ch00dz3 n@ so00l@rk3 i M@m NoFfiUtKi3 PÓmKi H iHi tłumaczenie: więc jestem sobie spoksik dziewczynką codziennie chodze na solarkę i mam nówki pumki hihi ....... Jessu.................... pfffffffff pomoc naukowa: http://styku.za.pl/index.php?id=translate.php

J3sT Mi CI3Shq0 n@ SeRdUsHQ, b0 MuSh3 FiGl0w@c F tSuDzYm łUsZ3CzQ, C00DzI3Ń cZ3quSi@m z uT3SqNi3Ni3m,@sz Bd F Mojim d0mQ, 3M@M J3dN@q F@Ss0niq, b0 J3d3n qoL3$ Sh@l3j3 j@q qOniq, J3g0 ImI0nq0 N@R@zI3 Ni3 Zn@ne, @ ISsTnI3nI3 n@ tYm f0rUmIQ nI3 d0c3nI@n3. ...ZdR@c mI k0tQ Sw00j3 iMi3Ni3, cHc3 zN0FF p0cZuc Tw0j3 nAsI3nI3... :classic_cool: Nie wiedziałam że mam zdolnośc do takich pokemonów, ale źle się z tym \"językiem czuje\" :D

Gość o żesz Ty...
Bejbe Lilly---> nie umiem tego przeczytac:D

o zesz ty --> J3sT Mi CI3Shq0 n@ SeRdUsHQ, b0 MuSh3 FiGl0w@c F tSuDzYm łUsZ3CzQ, C00DzI3Ń cZ3quSi@m z uT3SqNi3Ni3m,@sz Bd F Mojim d0mQ, 3M@M J3dN@q F@Ss0niq, b0 J3d3n qoL3$ Sh@l3j3 j@q qOniq, J3g0 ImI0nq0 N@R@zI3 Ni3 Zn@ne, @ ISsTnI3nI3 n@ tYm f0rUmIQ nI3 d0c3nI@n3. ...ZdR@c mI k0tQ Sw00j3 iMi3Ni3, cHc3 zN0FF p0cZuc Tw0j3 nAsI3nI3... jest mi ciezko na serduszku bo musze figlowac w cudzym(?) tluszczyku codzien czekusiam z utesknieniem az ... w moim domku trzymam jednak fasonik bo jeden koles szaleje jak konik (?) , jego imionko narzie nie znanem a istnienie na tm forumiku nie doceniane ;P zdrac mi kotku swoje imienie chce znow poczuc twoje nasienie ehhehehe