Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234546mj

boli.../ pomozcie

Polecane posty

Gość 1234546mj

kochani... jakies dwa lata temu po raz pierwszy uprawialam seks, kilka razy, zawsze raczje bolalo....;/ teraz znow zaczelam...czuje sie jakbym byla dziewca doslownie...dalej boli... kochalm sie 3 razy i tylko w pozycji misjonarskiej bo po prostu wciaz boli.... szczegolnie przy wejscu.... troche sie chyba wrecz "naderwalam"...tak to wyglada..jakby delikatnie peklo tam na dole..;/ nie wiem sama co robi. czy to normalne? czy moze sa jakies masci ktorymi sie moge smarowac po.....? czy to sie wogole zmieni.........???? boje sie ...czemu to tak boli! czy kto tez tak mial....?

Gość jola78
to normalne po takim czasie albo też może jesteś za słabo rozluźniona

Gość Spider
Wszedłem przypadkiem na ten post ale znam przyczynę twojego bolu. Musisz po prostu sie rozluźnić a chłopak z którym jesteś jest widocznie nieczuły. Zanim zaczniecie sie kochać powinien Najpierw Cie rozgrzać w jakiś sposób najlepiej palcami a jeżeli dalej nie pomaga to sa takie zele nawilżające to powinno Zwiększyć poślizg i zmniejszyć albo zniwelować ból. Sama tez musisz probować sie bardziej podniecać zamiast bac :D Moja dziewczyna maila podobny problem ale musiałem ja nauczyć sie nie bać stosunku bo to przecież przyjemność i nie powinno być stresu. Zycze powodzenia

Gość Janina80
Zgadzam się ze wcześniejszymi. Kup też w aptece specjalny żel nawilżający to pomaga, a pęknięciami się nie przejmuj, ja też tak miałam, wszystko z czasem minie, tylko nie zniechęcaj się, trening czyni mistrza

Gość aaasssiiiiaaaa
zgadzam sie w wypowiedzia powyzej. mialam ten sam problem:bol, bol, bol.... powinnas sie bardziej odprezyc ja bylam z chlopakiem ponad dwa lata a jednak nie potrafilam, teraz jak jestem z innym jest o niebo lepiej:) ale jak mam zly dzien, czy nie mam ochoty to wszystko powraca. nigdy sie nie zmuszaj bo te przykre dolegliwosci nie ustapia powodzenia i nie martw sie:>

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a byłaś u ginekologa?? może masz np.tyłozgięcie macicy i dlatego boli?? Ja mam podobny problem niestety, jak mi sie błona pzrerwała wcześniej przed seksem podczas palcóweczki byłam szczęsliwa myśląc że przy seksie przynajmniej nic bolało nie będzie:) A tu rozczarowanie. Za 1-ym razem to w ogóle wejśc nie mógł. Kupiłam żel w aptece feminum i nie polecam. Znaczy dla niektórych może byc dobry ale nie dla mnie, dobry jest ale ewentualnie przy zakłądaniu tamponów bo czasem mnie obcierają. Powiedziałam pani gin że boli podczas stosunku- zbadała, powiedziała żę razcej żadnej dziwnej budowy ani nic nie mam. Mówiła, że może przez suchośc,którą powodują tabletki i poleca lubrykaty jakieś. dopiero jak kupiłam durex ten niebieski - można powiedziec że pomaga wiele bardziej, także jego polecam, ale to też nie jest do końca to. Bo i tak po chwili boli, problem z wejściem, ja jestem po prostu strasznie ciasna:/ Na pewno też psychika u ciebie odgrywa dużą rolę że się bardziej stresujesz przed tym że znowu będzie bolało, albo nie będzie żadnej przyjemności i tak w kółko. . . Także z mojej str polecam ten durex niebieski i na pewno zapytac gin.czy budowa jest prawidłowa bo często sie zdarza to np.tyłozgięcie

to raczej normalne. nie jestes \"przyzwyczajona\" kup sobie zel nawilzajacy w aptece np intimel. rozluznij sie. zadbajcie o pieszczoty bys byla podniecona ;)