Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajajajajaja

czy wypada? szpilki z noskiem na sylestra....

Polecane posty

Gość ajajajajajajaja

na sylwestra wybieram sie na oficjalny bal, mam dlugą suknie, czy wypada zalozyc do niej szpilki z noskiem w szpic? czy takie buty sa jeszcze choc troche modne? nie mam innych... :(

Gość Vilemo 28
Osobiście nie lubię butów ze szpicem ale przy sukience opadającej do butów (nie na buty) to można włożyć i takie buty dla dziewczyn z małą stopa ponizej 38 nr to moga ale takie z 39 nr to wygląda wielka stopa cieszę sie ze moda powoli na takie przemija

Gość karmazynek
zainwestuj w nowe buty, poprzewracasz się na tych szpicach a ja nie widuję już w gazetach o modzie takich bucików, a czytam dobre gazetki, bo Fashion Magazine, a4, elle, przeglądam strony o modzie i generalnie znam się na modzie. po sylwku wybierz się na zakupki i kup wygodne buciki bez szpiców.

Gość oczywiscie o niebo
lepsze ze szpicem niz te zaokraglone krogulce ;)

Gość karmazynek
zwariowałaś 'oczywiśie o niebo'!

wielu stylistow mowi, ze na buty nie ma mody szczegilnie jesli chodzi o szpilki i jest tyle butow ile wlascicielek. o ile modne sa ubrania i dodatki o tyle buty powinny byc indywidualnie dobrane do kazdej kobiety. jesli dobrze sie w nich czujesz i sa elegnackie to oczywiscie powinnas w nich pujsc i nie bedzie w tym nic nie modnego:)

Gość Wesoly Romek
Waskie noski wrocily, oczywiscie jeszcze nie u nas, ale d&g juz na zime mial prawie wszystkie polbuty w szpic.

co do wracających nosków w szpic to owszem ale w klasyczny szpic a nie w czub... jeśli chodzi o modę. a tak ogólnie to idź w czym ci się podoba i jak lubisz ja nie przepadam za czubami bo się szybko niszczą po drugie łatwo się w nich zabić po 3 wywijają sie do góry ale to kwestia gustu i tego co kto lubi:P

Gość zgadzam się z Hottie
kicz i tandeta