Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZYM

Pytanie o prawo jazdy

Polecane posty

Gość ZYM

Zdawalam ostatnio egzamin na prawo jazdy mialam laczony ale nie zdalam testow. Doplacilam 84zl i ustalilam nastepny egzamin. Ale nie wiem czy to tez jest laczony??

chociaż z drugiej strony ---- mój kolega az 5 razy testy oblał :O :O :D :D :classic_cool:

Gość lu_netkaaaaaaaa
tego tzreba sie uczyc :)(

Gość gumisiowa mama
ja mam za tydzen egzamin, siedze nad tymi testami i siedze...prawda jest taka ze jesli chodziles na wyklady zdasz...jesli ci sie nie chcialoinie posiedzisz nad tym wielu godzin nie.... powodzenia:D:D

a ja 5 razy oblalem jazde :D ...w zwiazku z tym lepiej uwazajcie na czerwone golfy :P

ja na polowe wykladow nie chodzilam bo wyjechalam na wakacje a prawko zdalam za pierwszym razem, przepisy znam lepiej niz swiezy kierowca i nie mialam zadnego wypadku i stluczki, zadnych punktow karnych :D poza tym facet na wykladach nudzil bo byl anemiczny...;)

Gość i tak obleje
no masz 30 wykladow teori i 30 godzin jazdy :P hmm a na czym macie egzaminy? bo zauwazylam ze w kazdym miescie inny :D u nas na micrrach nowych sie jezdzi:D ale np we wrocku na pandach z tego co slydszalam:D a ja mam za tydzien egzamin na 14 fajna pora...poki zgam egzaminy, wyjade na miasto to bedzie noc i godzina 17:D jesli wyjade:D:D

ja mam to juz za soba, zdawalam w Wawie na O(b)lewniczej. To prawda ze duzo osob oblewa na luku, sporo tez na gorce, nogi sie trzesa wiec ciezko sie jedzie :D Co do terminow egzaminow to sa i w soboty i o extremalnych porach. Moj brat zdawal o 6 rano :D Any way, jak masz watpliwosci za co zaplacilas :D to zadzwon :P