Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angel26

jak rozpoznać

Polecane posty

Gość angel26

mam pytanie... spóźnia mi się okres, nie jestem pewna czy jestem w ciazy ale to mało prawdopodobne... ile przeważnie czasu spóźnia się okres gdy ktos zajdzie w ciąze?

Czasem jeśli jesteś w ciąży też można mieć okres...jeśli niepokoi Cie ten stan zapraszam do ginekologa albo do apteki po test...bo spóźniający się okres nie musi byc oznaką ciąży ale np. stresu czy złego odżywiania

Gość angel26
mi się ok 4 dni spóźnia....

Gość angel26
niby obawy nie mam wielkiej ale głupie mysli zawsze snują sie po głowie.... test dobra rzecz ale boje sie... zawsze mam ze przed okresem bolą mnie piersi owszem bolały do wczoraj a okresu jak nie było tak nie ma :(

Gość zaniepokojona 26-10
Mam ten sam problmem. pomóżcie. Spóźnia mi się 4 dni. chora nie byłam i nie jestem. Kochałam się w dni niepłodne, 2 dni przed okresem i okres nie przyszedł. HELP!?

Gość t a k a o n a
a kiedy mialas owulacje dokladnie? 14 dni po owulacji jest okres::) Jesli ona ci sie przesunala to okres rowniez:)

Gość jeszczeniemamuska
jak zaszłas to moze Ci sie spoznic ok 9 mcy :P

Gość werrn
ja po 2 tyg. opóźnieia okresu poszłam do gina i stwierdził ciążę 6- tygodniową...

Gość zaniepokojona 26-10
cykl mam 30 dniowy okres powinnam dostać w niedzielę poprzednią (30 dzień). Dziś mam 34 dzień i okresu nie ma. kochałam się w 28 dniu bez zabezpieczenia ale mąż wyszedł dużo wcześniej. okresy mam regularne. Nie stresuję się bo z dziecka by się cieszyła, więc to nie od stresu mi się spóźnia. Może mieć na to wplyw to, że w poniedziałek ten odśnieżałam podjazd ze sniegu i trochę sięnadwyrężyłam ? i dlatego nie mam okresu ? proszę o odp.

Gość zaniepokojona 26-10
hop

Gość zaniepokojona 26-10
hop