Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gackowata

powie mi ktos ...JAK NAUCZYC SIE EGOIZMU

Polecane posty

Gość no nie wiem...
po chuj Ci taka nauka? :(

bo mam juz dosyc ..tego ze wszyscy po mnie jada....bo jestem dobra osoba i pomaga innym a potem dostaje po dupie

tylko nie mylcie chamstwa z egoizmem , chce troche wiecej zajac sie swoim tylkiem i ignorowac troszeczke otoczenie :( czy ktos mnie rozumie

JA nauczyłam się egoizmu jak kilka razy ktoś mnie w tyłek kopał a byłam dla niego miła-najlepszą nauką doświadczenie

Gość no nie wiem...
problem jest w tym, ze zadajesz sie ze zlymi osobami. Zamiast siebie, zmien otoczenie :D

z tym się trzeba urodzić :) a tak serio to trzeba po prostu zacząć ignorować ludzi, nie zamęczać się ich problemami, umieć powiedzieć nie...

uf z tym nie to bedzie problem .......ktos mnie o cos poprosi ..to lece zostawiam swoje sprawy na potem , a powinnam robic odwrotnie ..tyle ze niewiem jak :(

zgadzam sie z gotycka plaza,z tym sie trzeba urodzic chyba..wiem to po sobie:) od zawsze bylam i jestem egoistka ale to takie zdrowy egoizm jest a nie chamstwo. Zacznij od tego ze zanim pomyslisz o kims pomysl o sobie..czy masz na to ochote,czy tego chcesz...nie przejmuj sie tym co inni ci narzucaja tylko patrz na swoje zdanie i zgodnie z nim postepuj bez wzgledu na to czy ludziom sie to podoba czy cie potepiaja...to chyba tyle:)

Gość Ty chyba po prostu
masz problemy z asertywnoscia.