Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mis5

kto daje mleko z kartonika już dziecku POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość Mis5

MAM WIEKĄ PROŻBE JAKIE MLEKO PODAJECIE SWOIM POCIECHOM BO JA SŁYSZAŁAM ŻE PONOĆ DOBRZE PRZEJŚĆ NA KROWIE OD ZBADANEJ KROWY? INNI ŻE TO Z KARTONIKA- ŁACIATE A JESZCZE INNI ŻE ZWYKŁE W FOLI NIE WIEM NA CO SIĘ ZDECYDOWAĆ POMOCY!!!!! ps.ilu procentowe??? czy 3,2% wystarczą ale to jeszcze rozcięczyć trzeba a samo 2% już chyba nie trzeba PROSZE O ODPOWIEDZI NAPRAWDE BRAK INFORMACJI MI NA TEN TEMAT POTRZEBUJE POMOCY!!:D :D :D Dziękuje

Gość _anna_j__
Ile ma Twoje dziecko - bo to ma ogromne znaczenie.

Gość Mis5
7 miesięcy ps.oki już piszemałymi

mis a dlaczego chcesz dawac już krowie mleko? To jeszcze male dziecko. Ja bym chociaz do roczku dawala mieszanke, bo po krowim mogą byc problemy. Tzn nie muszą oczywiscie, moze sie okazac ze wszystko jest ok, ale moze miec problemy z ukladem pokarmowym, alergie i skazy bialkowe... ja bym ine ryzykowala bo nie warto.

Gość to ja wam napiszę
Nie warto ryzykować. Mleko krowie ma bardzo dużą zawartość sodu, co może w przyszłości spowodować problemy z nerkami.

Gość Mis5
hej dziewczyny no tak ale moja maluda dostaje mieszanke od samego poczatku najpierw nan1 a teraz bebiko poniewarz nic go nie trzymałao i bardzo często je teraz w nocy potrafi budzić się nawet 4 razy bo jest głodny:D więc co mam zrobi zaznacze że kaszki kleiki itp.nic nie dają nadal sie budzi wprowadziłam też inne posiłki już też

mis moja mala tez jest od poczatku na modyfikowanym i zamierzam jej je podawac minimum do roczku a moze i dluzej. Tylko ze moja zjada juz w dzien normlany obiad tzn taka gesta papke z miesem je tat 3 razy dziennie mleko plus ta zupe plus jakies dodatyki- owoce, chrupki, deserki. Ostatnie mleko wypija kolo 20 i ladnie spi tak do 8 rano. O 8 wypija mleko i spi dalej do 10-11... Moze zacznij dawac jakis jeden tresciwy posilek- zupke warzywną albo z mieskiem...

Gość Mis5
MaMani---dzięki za rade ale masz fajnie o matko ja bym też tak chciała no a masz jakieś stałe godz.karmień ile ci wypija mleka może faktycznie jeszcze poczekam z tym mlekiem.

Gość Mis5
MaMani------super zdjęcia macie prześliczną córeczkę śliczna księżniczka pozazdrościć pa:D

Gość Mis5
hej ktoś może się jeszcze wypowiedzieć na temat mleka

mój synek ma 16 miesięcy i pij emleko modyfikowane i nie zamierzam w najbliższym czasie przechodzić na kartonowe. Je oczywiści eporodukty mleczne jak serki, sery, twarogi, jogurty.

mis dziekuje ci bardzo 🌼 Mania je mniej wiecej o stalych godzinach. Wypija 250 ml mleka ale bez zadnych zageszczaczy bo bardzo nielubi wszelakich kaszek i kleików. Zupy nie wiem ile zjada bo gotuje jej sama. Sporadycznie dostaje sloiki to wtedy zjada ten duzy sloik na raz. Wydaje mi się że mojej zupki je troszke więcej.

moj ma 21 i poki co nadal pije juniora, jakby moja lekarka uslyszala ze w takiemu niemowleciu chce podac mleko z kartonu to by mnie chyba wzrokiem zabila przeciez to szkodzi nerkom!!!! 7 mies to jeszcze niemowlak! poczekaj az skonczy 2 latka!

Gość Mis5
MaMani-----widzisz a mój mały wypija tylko 150ml.mleka i więcej nie chce a za pare godz się obudzi z takim krzykiem bo jest głodny wygląda tak jak by się nie najadał Ewia_22---wiem bo ja napewno bym swojej lekarce też tego nie powiedziała bo wygnała by mnie chyba z gabinetu z małym!! ale wiecie co pare osób mi radziło w rodzinie bo kuzynki dawały swoim maludom a teraz mają juz po 5 lat i nic im nie jest. dlatego chciałam zasięgnąć porady waszej dzięki ze się wypowiadacie🌼