Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loza

JAKIE PAMPERSY DLA NOWORODKA ??????

Polecane posty

Czesc dziewczyny jestem w ciazy i zastanawiam sie jakie pampersy dla dziecka jak sie urodzi napiszcie jak kupowac jaki rozmiar bo ja nie mam pojecia bo to moje pierwsze dziecko czekam na wasze odpowiedzi.

A wiesz jak duze ma byc dziecko? Moja bylą malutka wiec przez jakis czas uzywalam 1 pampers a potem przeszlam na 2. Teraz juz mamy 4+ :)

Gość Monia........
Na pewno na poczatek kup pampers 1:-)na pewno będą ok,ale pewnie nie za długo bo maluszek będzie szybko rósł i wtedy będą za małe.

Gość Monia........
Dodam że mój synek był duzy 3850 i były ok,ale na króto

nie wiem dokladnie ile bedzie wazylo tylko chodzi mi jak sa oznaczone widze ze piszesz ze numerkami a czy wszedzie mozna kupic takie pampersy czy tylko w niektotych sklepach?

loza raczej w kazdym wiekszym supermarkecie dostaniesz te pampersy. szukaj takich z numerem 1. Potem zobaczysz. jak beda obciskac nóżki albo nie bedą wchlanialy to musisz zmienic na 2 :)

Gość Monia........
Teraz juz prawie wszędzie;-) a najlepiej w większych marketach bo są na pewno tańsze przynajmiej u nas.

aha dzieki dziewczyny tylko o to mi chodzilo teraz juz bede wiedziec , bo za niedlugo bede musiala kupic bo jak pojde do szpitala rodzic to beda mi potrzebne

ewntualnie jak nie chcesz pampersa bo moja byla uczulona na pamprsy i hagis wiec ja uzywam do dzis Happy ;) i sa super,miekkie i mile to kupuje sie tez new born albo new baby tylko ze 0 :) Od 2 do 5 kg,lub od 3 do 6 zalezt jaki dzidzius moja urodzila sie 2950 wiec za duze na nia byly wszystkie ;)

hej na poczatku kup tylko jedna paczke tych najmniejszych.. nigdy nie wiadomo .. moja szwagierka tak wlasnie zrobila i z trudem uzyla bo dziecku bylo niewygodnie i byly za male, mowi ze plakalo bardzo.. dopiero jak zalozyla te wieksze to bylo ok. czasami dzieci od razu potrzebuja tych wiekszych.. wiec lepiej kupiuc wieksze pieluchy ktore poczekaja az bobo dorosnie.. nic za male i zeby sie zmarnowaly no i.. polecam tetrowe.. ja mam zapas i mam zamiar uzywac na zmiane..

elita to ja cie podziwiam... ja po porodzie marzylam tylko zeby sie polozyc. Mialam anemie bylo mi sląbo, przyplątala się goraczka i ostatnia rzeczą na jaką mialabym ochote bylo wtedy pranie i prasowanie pieluch tetrowych (ktore noworodkowi trzeba zmieniac co 2 -3 godziny). Pieluchy jednorazowe są super wygodne! Tetra czesto powoduje odparzenia. Jak dla mnie to uzywanie tetry jest utrudnianiem sobie zycia na sile. Zamiast polozyc sie spac w czasie kiedy maluszek spi to trzeba pozapierac pieluchy, nastawic pralke, powiesic i poprasowac sterte tych które już wyschly... Ale jak ktoś lubi...