Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerwa miedzy palcami

boże mój top dochodowy

Polecane posty

Gość elegancka luzia
a ja sie chetnie przyznam ze ejstem mala pijaczka... czasami sie napije z kolezankami a co tam... :P

Gość
Coż-ja sie nie przyznam bo nieczęsto piję w dużych ilościach :-D witam luzia :-D

Gość elegancka luzia
a dobry wieczor Wick :D o a tak odnosnie tematu gdzie sie wybieracie na sylwestra??

Gość
Nie mam pojecia-najprawdopodobniej z dwoma najlepszymi kolegami w całkowicie kawalerskim gronie spożyjemy spore ilosci alkoholu wmawiając sobie że bez kobiet nam dobrze a następnie udamy się (lub raczej odczołgamy) na rynek (jesśli starczyc nam będzie sił )

Gość elegancka luzia
o pieknie... tez tak kiedys imprezowalam ale pozniej spodobaly mi sie czerwone długie sukienki i zaczelam chodzic na bale sylwestrowe i tak zostało do dzis:) nie wiem czy wyjscie na rynek nie byloby czystym szalenstwem... ale jak wiecej wypije to moze i meza namowie:D

Gość
Też wolałbym bal, ale w tym roku... chyba takie świętowanie będzie lepsze :-)

Gość elegancka luzia
a Twoja druga poloweczka nie swietuje z Toba? wybacz jesli niedyskretne pytanie

Gość
Jakoś tak wyszlo że nie. Coż-pocieszające jest to że spędzimy ze sobą naprawde dużo czasu po sylwestrze

Gość elegancka luzia
zagadalam sie na urodzie:D to nawet dobry pomysł Ci powiem :) jestem przeciwniczka rutyny absolutnie

Gość
:-D naszczęście rutyna nam nie grozi bo nie jestesmy ze soba jakoś straszne długo :-)

Gość elegancka luzia
kiedys mialam mezczyzne... kilka miesiecy i tzreba bylo mu powdziekowac za wspolprace bo niestety moj temperament nie zniosł jego patetycznych wywodow i codziennych kolacyjek przy "tym samym kolorze swiec" o matko:P jak sobie przypomne to az sie usmiech na twarzy pojawia, ale co ja Ci tu bede prawic, na pewno doskonale wiesz co twoja kobitka preferuje:) Tymczasem ja lece oddac sie ulubionej lekturze, milego wieczoru

Gość
oj :-D koleś chyba nie miał pomyslów i postępował strasznie "książkowo" . tobie tez milego :-)