Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włoskiiiiiiii

czym moge rozjaśnić włoski na twarzy?

Polecane posty

Gość włoskiiiiiiii

mam troszke owłosioną twarz... malutkie wąsiki i baczki które chce rozjaśnic zeby nie były widoczne... słyszałam ze jest jakaś henna ale ja jej nie moge znaleźć bo zwykle henna barwi na kolory ciemne a jasnej nie widziałam... czym moge zrobić taki zabieg?

Gość wpisz w google leniu

Gość woda utleniona
ale najlepiej w zelu :) bo nie splywa

Gość opall
dewiantka>>> ile ten rozjaśniacz moze kosztowac? i czy utrzymuje sie długo czy trzeba czesto powtarzać zabieg? ja ostatnio zaczełam używac farby blond i daje efekty ale wolałąbym coś lepszego zeby te włoski sie tak nie swieciły w słoncu..

Gość open
ooo,jest cos takiego jak woda utleniona w zelu? a gdzie to mozna nabyc?

Gość ja mam wloski ale
na rekach nie chce ich depilowac bo np latem pod wplywem slonca tak sie rozjasniaja ze sa prawie niewidoczne. ale niestety zima ciemniejea. czy ten rozjasniacz do wloskow na twarzy bedzie dobry?

kurczę, nie pamiętam ile kosztuje :o Jakieś 30-40 złotych. Mniej wiecej co dwa - trzy tygodnie się stosuje, w każdym razie ja tak robię. W moim przypadku opakowanie wystarcza na ok. półtora roku, wiec myślę, że sie opłaca ;)

Ta sama firma ma też rozjaśniacz do włosków na ciele, ale nie uzywałą, wiec nic na ten temat nie mogę powiedziec, oprócz tego, że jest.

Gość marceliona
no wlasnie,gdzie taka wode w zelu mozna kupic? w aptece?ile moze kosztowac?

a wodę w żelu można kupić normalne w aptece. nie wiem dokładnie za ile, ale jakieś kilka złotych chyba kosztuje.

Gość woda utleniona
peroxygel, około 4 złotych

Gość woda utleniona
ja robie tak, myje twarz przed snem, i nasamarowuje woda utleniona meszek na noc, rano myje znow

Gość rozjaśniacz sally hansen
dewiantka, a mi rozjasnia włosy tylko na max. 4 dni i nie starcza na długo (ok. 2 mies.), trzymam go na twarzy dużo dłużej niż tam jest napisane, może jesteś blondynką???bo ja mam bardzo ciemne włosy...

Gość rozjaśniacz sally hansen
heh może się spóźniłam, ale chyba ten temat jest wciąż aktualny... czytałam też o rozjaśnianiu mąką razową z sokiem z cytryny, sokiem z ziemniaka i samą cytryną, ale nie wiem czy to działa, jak wypróbuję to napiszę =) czy ktoś zna jakiś inny rozjaśniacz (nie sally hansen)???