Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pellla

robią mi się siniaki-

Polecane posty

Gość pellla

Tak jak w temacie. Samoistnie.O nic się nie uderzam. Tak poprostu pękają mi żyły. Mam żylaki ale jeszcze nie aż tak widoczne.Boję sie że może to być coś niebezpiecznego. Ma ktoś podobnie do mnie?Wie od czego to może być? Myśle że może coś z krwia ale nie jestem pewna. Powinnam zrobić jakieś badania???

Gość sfdtr
powinnas wykluczyc anaemie, bialaczke itp ale nie martw sie na zapas -moja znajoma miala cs takiego a wyniki odpukac byly w normie

Dzizas, ale lubicie straszyć :o Najprawdopodobniej masz po prostu kruche naczynia krwionośne. Idź do lekarza, zrób morfologie z rozmazem i na wszelki wypadek oznacz krzepliwość.

Gość pellla
No tak. Moje nogi wygladają okropnie. tak jakby ktoś mnie porządnie skopał. Na rekach też mam parę małych sinców.Są one ciemno czerwone czasami przechodzą w kolor fioletowy lub brązowy.No i dosyć szybko się wchłąniają, ale co z tego jak zaraz obok pojawia sie nowy.

Gość Za mało witaminy C
zażywaj co najmniej 1 g dziennie wit. C - powinno pomóc. Witamina C uszczelnia naczynia krwionośne.

tez tak mam ,siniaki robia mi się same, morfologie mam ok ,mam to z braku wapnia!!!!