Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhh.........................

Nienawidzę swoich nóg...

Polecane posty

Jestem niska, szczupła, na figurę nie narzekam (no, może biust mógłby być troszkę wiekszy ;) ). Jednak moje nogi... :O Nie dość, że są długie w porównaniu do reszty ciała to jeszcze kostki są grube :O (21cm), a łydki b. szczupłe (30cm). Niby nie wyglądają tak źle, ale jak się im przyjrzeć to .... :O Na dodatek na udach w zimie wyskakują mi małe, czerwone krostki, nie wiem z czego? Nie mam na nic uczulenia, więc nie wiem o co chodzi? :O

Gość Laila-
Ciesz się, że masz długie nogi! Bo sporo niskich dziewczyn ma krótkie, a to obrzydliwie wygląda.

Gość ile masz wzrostu
i jaką długość mają Twoje nogi mierzone od krocza do podłogi (oczywiście po wewnętrznej stronie)?

Gość kompletna bzdura
Te krostki to od tego że skóra ociera sie o rajstopy czy spodnie. Stosuj regularne peelingi i po nich balsamy z wit A i E. Powinno pomóc. Mnie takie krostki wychodzą zimą na ramionach. Gdy jest mi zimno robi mi się "gęsia skóra" i gdy wtedy włoski ocierają sie o bluzkę czy sweter powstają takie krostki. Rób peeling dwa razy w tygodniu a krostki znikną, mozesz też używac żelu pod prysznic do codziennego stosowania z delikatnym, peelingiem.

Gość fuuu jakie krostki
????????? ja tam nigdy nie mam zadnych krost:O

158cm i 85cm

dziękuję za radę dotyczącą krostek :)

Gość dziewczyno zmierz nogi
od KROCZA do PODŁOGI, bo teraz to nie wiem jak je zmierzyłaś skoro 85cm ci wyszło:O

Gość malaaaaaa
Ja takie krostki mam w zimie na rekach udach posladkach i policzkach.. i to jest choroba, tak stwierdził dermatolog (rogowatość skóry czy jakoś tak). Krostki znikają od słonca, bądź też solarium, co nie jest w moim przypadku dobrym rozwiązaniem bo mam dużo znamion. Zdrowiej uzywac peelingów. Pomagają.

Ale masz problem:o Ja mam naczyniaka na jednej, bliznę na drugiej, średnio proste, rozstępy po okresie dojrzewania też są. I lubię nawet swoje nogi. Chociaż mini w lato nie założę.

Gość ehhh..........................
no 85cm mam o co ci chodzi :O