Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicccesss

prezent dla faceta lat 25....

Polecane posty

tylko nie piszcie,z e bylo milion takich pytan ;] bo ja jeszcze nie pytalam ............ dajcie jakis pomysl na prezent .. dla faceta .. w wieku 25lat.. cenowo .. tak 150-200 zł ... ;) z góry dzieki za pomoc

Gość elegancka luzia
toys4boys.pl i wszytsko jasne :)

Gość ffddffff
Dobra ksiązka

zainteresowania ...... hmm .. jiu jitsu - nie wiem jak to sie dokladnie pisze ........ poza tym .. slucha bardzo roznej muzyki .. hip hop, troche klubowej ... kamerke internetową posiada. jak na swoj wiek .. nie jest typem . poważnym ;)

Gość hdfd
najlepiej rozłoz nogi to bedzie najlepszy prezent

Gość toys4boys to shit
nic dobrego tam tak naprawdę nie ma :o

ech,mam poodbny problem tyle ze dla 21 latka :o co gorsze wszystko juz ma albo dostal :o

do hdfd: w przeciwieństwie do ciebie nie lubie łatwizny, prostactwa i pustoty ............ tak wiec ine skorzystam z twojego pomysłu

kurcze, nie pomyslalam o tym;) tylko ze ostatnio nie chadza w takiej bizuterii.... wiem ze chcialby zegarek ale nie mam 600zl na taki jaki mu sie podoba:o filmy,muzyka itp odpada-wszystko ejstw necie. chcialm go zbaarc na impreze reggae ale w jego rodzinnym miescie nie ma wtedy zadnej:/ ewetualnie moze dostac ksiazke-ale to bylo rok temu(ksiazka naukowa do programowania...), chcialam mu kupic karte pamieci do telefonu-sam sobie kupil w tym tyg :o jemu po porstu nie ma co kupic:o

Gość hdfd
no to rozloz nogi i nie udawaj dziewicy .

hdfd - wiesz co .. ty rozłoż nogi .. bo siedząc jak panienka tworzysz ucisk na jaja co ci blokuje myslenie .. wieszz .. i nie rozumiesz prostych zdań .....

Gość indesit
swojemu mezowi nigdy nie wiem co kupic,a co dopiero obcemu...moze dmuchana lale?

alicccesss nie wiem nie mozesz tego kogos tam olac? co za problem? powracajac do tematu faceci maja latwiej :o kobietom zawsze mozna cos kup[ic :/

Gość hdfd
wiem ze tego chcesz , a ty udajesz niewinna dziewice .PRzeciez oboje wiemy ze nie jestes dziewicą i mas ochote

Ellinka .. moze nie wiem .. jakaś koszulka .. lub coś z ubranek .. ale w sumie u mnie to on ma ich tyle, ze nawet nie zauwazy, ze ma jedną więcej .... ;/ wiec odpada ..... zegarka własnie nie ma .. bo mu się popsuł .. ale też nie mam aż tyle kasy, zeby mu kupić jakiś porządny i fajny ...... nie wiem po prostu ..

Gość hdfd
tworzysz ucisk na jaja co ci blokuje myslenie wiem ze masz ochote possac moje bile

no tak nad koszulka si eglebiej zastanawiam, bo chyba nic innego nie wymsyle. ale jak sie znajde taka w kolorach rasta to sie ucieszy :D

dokładnie .. kobietom łatwiej ..i o wiele więcej rzeczy mozna kupic ... a powiedz mi moze co juz kypowałaś .. ja Ci powiem co ja kupowałam .. moze coś nam się nie pokrywa ;] wiec .. u mnie byl juz .. pasek do spodni, płyta, koszulka, poduszka, perfumy .. moment .. pomyśle jeszcze ;)

Gość lady gggg
mi sie podobaja takie rzemienie na meskiej szyi, ale mój facet nie lubi czegoś takiego, więc dostał ode mnie srebrny łancuszek i tez ładnie wygląda ;P

bokserki pare razy .. ale to tak bez okazji .. poza tym jeszcze .. bluza, misiek duży ale to dawno .. ;) nie wiem juz .. nie pamietam .. yy.. ;)

hdfd - yhyy .. wolałaybm zjeśc karalucha ........ niż na ciebie spojrzeć chociażby ......... i daruj sobie bo jakoś mnie mało obchodzą twoje fantazje ..... jasne? ;)

hm...u mnie to tak bokserki z chopperem(taka jego mala milosc), z ciuchow to koszulki, kosmetyki sam sobie kupuje(zreszta zawsze ma ich zapas), ksiazka...hm..jakos nie moge sobie przypomniec:/ a wogole to cokolwiek kiedys mowilam ze mu kupie to zawsze slysze"nic nie potrzebuje,tylko sie ze man spotkaj"(jak np urodziny), albo ze to jest drogie(taaa.....jakas pierdolka za 30zl...) i tak zawsze...

Gość ruda79
kup mu jakis fajny perfum, moze cos armaniego:)

faceci są tak mało .. albo tak bardzo skomplikowani . ze nie mieszczą się w naszych kryteriach :) ... hmm .. chyba kupię mu ten naszyjnik który wyżej tam wkleiłam .. i koszulkę jakąś do tego .. bo nic innego mi nie zostaje ;)