Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicccesss

prezent dla faceta lat 25....

Polecane posty

Gość hdfd
i daruj sobie bo jakoś mnie mało obchodzą twoje fantazje ..... jasne? a mnie mało obchodzi twój przebieg i brak dziewictwa

Gość hdfd
kobiety są od ssania, a nie od gadania.

Gość Mazurkaa
Kup mu jakas koszule albo bluze rozpinana

Gość ruda79
no to nie wiem co doradzic:O ja nie mam takich problemow;) ale naszyjnik calkiem fajny:)

Gość indesit
ech!Wiem(eureka)-faceci kupuja nam seksowna bielizne,zeby sobie popatrzec.Kup mu fajne stringi !

kurcze wlasnie sobie przypomnialam ze chcialm mu kiedys kupic jakis ladny sweter-golf, takich ma malo... a teraz zima a on czesto choruje...hm...

Gość indesit
z poczatku mozecie sie posmiac,ale przymierzanie moze skonczyc sie ciekawie:P

Ellinka .. to własnie zalezy od faceta .. bo ten moj .. kurde .. no .. on własnie w swetrach nie chodzi za czesto .. raz go w swetrze widzialam :) ....... raczej bluzy nosi .. wiec w moim przypadku chyba bedzie bluza .. ale fajny i cieply golf to dobry pomysl moim zdaniem :)

stringi .. tak for fun .. moge kupic ;) ale na pewno nie jako jedyny prezent .. ;) Jarek .. masz rację .. wiek starczy .. ja tez juz niedlugo ... menopauza i te sprawy.. musze sie strzec i byc zapobiegawcza ...

Gość hdfd
rozowe stringi

no moj to chodzi i w swetrach i w bluzach. osobiscie sama wole go w swetrach wiec chyba przy tym zostane :D a rok temu do prezentu byla romantyczna kolacja ze sniadaniem :P

oj jarek, ty takim dziadkiem już za mniej niż 2 lata bedziesz :D podaj adres wysle ci Doppelherz Energovital Tonik :)

Gość o rajuuau
ja tylko napisze, bys faceta nie robila panienki z takim lancuszkiem:o porazka, jesli juz to tylko gruby lancuch ale normalny meski.. , a nie takie... damskie blyskotki ehhh. Moze cos do samochodu... albo lampke nocna, spiknki do mankietow, pasek do spodni, no nie wiem co tam potrzebuje 🖐️

Gość powsciagliwa
tez nie jestem za bizuteria meska,ale to sprawa gustu

o rajuuau - przeciez to jest meski naszyjnik .. i zadne blyskotki ...... i to nie łańcuszek żaden ........ widziałeś go?

robaczek co ty pierniczysz, przecież z wiarygodnych źródeł wynika, że masz 43 lata więc nie kłam :)

Gość powsciagliwa
poznalam chlopaka znajomej-kolczyk nad brwia,lancuch na szyji,obraczka na paluchu....ale byl tak przystojny i zadbany,ze mozna przymnknac oko .Osobiscie nie kreci mnie to

ale ja nie mowie o kolczykowaniu sie itd ale moj czasem nosi koraliki albo rzemyk

Najlepszy będzie bilet na przedstawienie erotyczne jakie ty wykonasz sama. A w programie: - striptiz - pokaz tańca erotycznego - pokaz dekorowania cycuszków (kobiety) bitą śmietaną - degustacja przez widownię bitej śmietany Pomysłów jest full, byle laska była naga. Kilka razy dostałem taki bilet w prezencie. Najmilej je wspominam :-)