Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość micky mouse

Ale ja to mam zycie mozecie mi tylko pozazdroscic

Polecane posty

Gość micky mouse

:) Mam 21 lat nie pracuje ucze sie zaocznie Siedze do ktorej chce Wstaje najczesciej o12 albo pozniej Naprzyklad teraz jeszcze jestem w lozku i pisze sobie lezac Jestem nakryta ciepla kolderka Wstalam tylko zeby cos zjesc. Uwielbiam spac Jestem jeszcze w pizamach i leniuchuje Uwielbiam siedziec w necie Wlsnie mama zrtobila mi cieplutka herbatke To by bylo na tyle:)

Gość ja mam tak samo jak ty
i wcale nie jestem szczesliwy o.O

Gość micky mouse
dodam tylko ,że muszę leżeć ponieważ jak oderwę pośladki od jakiejś powierzchni płaskiej to momentalnie gubię kał a jest to spowodowane zwichnięciem zwieracza ,które zostało spowodowane ,że tato generał zrobił z mojego anusa prezent dla siedemnastego półku piechoty morskiej w Gdańsku :classic_cool:

Gość micky mouse
Mama jest juz na emeryturze a tata pracuje Ja z mama siedzimy sobie w domku Jest super

Gość a ona sprzedaje ci kopa
ja bym się na smierć zamęczyła takim nieróbstwem. te 2 dni swiąt były dla mnie katorgą!!

Gość micky mouse
ja mam tak samo jak ty A czego ci do szczescia wiecej potrzeba Ja dodam jeszcze ze mam cudownego chlopaka ktory codziennie mnie odwiedza

uczysz sie zaocznie i nie pracujesz? przecież wiekszość ludzi po to studiuje zaocznie, żeby zdobywać już doświadczenie zawodowe a ty widze masz mega lenia :o

Gość micky mouse
Ja uwielbiam siedziec w domku i nic nie robic Nie lubie pracowac a najbardziej nie znosze rano wstawac

Gość jagooo
i czego mam ci pozazdroscic??raczej wspolczuje rodzicom ze maja w domu takiego pasozyta

Gość no faktycznie jest super
matka emerytka zapierdala, sprząta, gotuje, tacha zakupy, kawki, herbatki córeczce do wyra nosi :P

Gość micky mouse
tak meaaa ucze sie zaocznie i nie pracuje:)

Gość żałosna prowokacja
:o

Gość no faktycznie jest super

Gość micky mouse
Nie tacha zakupow jezdzimy po nie razem z tata samochodem kawkii herbatki robimy sobie nawzajem sprzatamy tez razem na zmiany

Gość micky mouse
To nie jest zadna prowokacja Ja po prostu mam takie zycie i jestem z niego zadowolona

Gość kompletna bzdura
Faktycznie, teraz Ci dobrze, a za kilka lat gdy rodziców zabraknie to przeżyjesz wielki szok jak będziesz musiała nauczyc się z dnai na dzień samodzielności, odpowiedzialności i pracy na własne utrzymanie. Szczerze współczuję....

Gość Godiva
ja mam lepiej: mam 19 lat, w przyszłym roku idę na wspaniałe studia, wspinam sie po górach , mam cudownych przyjaciół, w przyszłosci chcę zdobywać osmiotysięczniki, kocham podróze, uprawiam kilka sportów, jestem szczęsliwa. a ty jestes po prostu leń;P

to się obudzisz pewnego pięknego dnia po studiach i stwierdzisz, że nie masz żadnego doświadczenia i trudno ci bedzie znaleźć dobrą prace, bo gdy ty leżałaś i piłas herbatki pod kołderką inni zapierdalali aby uczynić swoje życie lepszym

kuźwa masz powod do dumy...siedzi w chacie, bąki zbija i ciągnie kase od rodziców...

Gość żałosna prowokacja
jesteś po prostu nierobem, żałosnym pasożytem i wrzodem na dupie rodziców

Gość współczuję Ci w przyszłości
będziesz mieć przejebane :(

Gość micky mouse
Przebywalam dwa lata za granica dodatkowo uczylam sie jezyka sama sie utrzymywalam i pracowalam sporo zaoszczedzilam Na dziennych bylam na pierwszym roku Po dwuch latach przerwy w nauce zdecydowalam sie pojsc na zaoczne

i zamierzasz tak do konca studiow? i co dalej? nie ma Ci czego zazdroscic, zamiast sie rozwijac bedziesz sie cofac :P chociaz... zazdroszcze tego, ze mozesz sobie pospac. marzy mi sie pospac chociaz do 8

Gość micky mouse
Teraz mam mega lenia i nie chce mi sie isc do pracy naprzyklad na jakis staz i pracowac za 600 zlotych miesiecznie bo to dla mnie smieszne pieniadze Wole siedziec w domu i nie pracowac i dobrze mi z tym Chyuba za duzo sie przepracowywalam za granica i byc moze dlatego teraz mi sie nie chce Nie moge isc do pracy ze swiadomoscia ze bede zarabiac 600 zl jak moje ulubione perfumy kosztuja 250zl

Gość współczuję Ci w przyszłości
ale chodzi o to, że ty LUBISZ TAKIE NIERÓBSTWO... moja praca jest dla mnie pasją, dlatego mam fajne życie...