Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syliuszka

ciemne owłosienie na rękach

Polecane posty

Gość syliuszka

hej mam ciemne owłosienie na rękach twarzy i o gólnie wszędzie. Jestem brunetką więc wiem że jasnych miec nie moge ale takie ciemne nie powinny byc bo to nie kobiece i przez to mam kompleksy. nabardziej denerwuja mnie ręce ponieważ maja ciemne owłosienie i jak jest lato to głupio mi sie rozebrac! jeszcze wkurza mnie że nad brwiami i w okolicy mam ciemne długie włosy a to widać depiluje oczywiscie brwi ale tam sie nie da bo by to głupio wyglądało wiec moze wieci o jakichś maseczkach kremach bo depilowac rąk nie chce. dodam jeszcze ze jestem nastolatką bo mam 16 lat i bardzo mnie to wkurza wiec prosze o pomoc!!!!!!! czekam

kup sobie wode utlenioną i przecieraj wacikiem na rękach - woda utleniona rozjaśnia włosy;) może nie bedzie całkiem niewidoczne ale zawsze to lepiej:) a swoją drogą teraz jest heh zima ;| więc gdzie chcesz sie rozbierać kobietko:P no i to nei jest powód do kompleksów więc wyluzuj:D

Gość syliuszka
dla mnie jest ponieważ tp okropnie wyglada a nie mówie ze teraz ale gdy są wakacje a zreszta teraz też często np w swzkole chodzę w krótkim rękawku ale dzieki za rade spróbuję a czy to bedzie miało jakiś wpływ na skórę na rękach?????????

Zrob sobie padania hormonalne. Ja tez tak mialam, po zastosowaniu kuracji staly sie jasniejsze i duzo duzo slabsze, mniej widoczne. U mnie okzalalo sie ze mam problemy z jajnikami. Mam nadzieje ze u Ciebie bedzie wszystko ok ale naprawde dla swietego spokoju warto zrobic takie badania.