Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holender453

czemu dzisiejsze 20 latki wyglądają na starsze niż są.??/

Polecane posty

Gość holender453

czemu dzisiejsze 20 latki wyglądają na starsze niż są.Czasem bywa tak, że 30 latki wyglądają młodziej o 10 lat niż ich młodsze koleżanki 20-latki.Jak to się dzieje?Czemu 20 latki wyglądają na 30-stki, a 30-stki na dużo młodsze?

Gość do ellinka
ELLINKA A CHODZISZ NA SOLARIUM?I PALISZ FAJKI? ellinka daj zdjecie to smai stwierdzimy, czy wygladasz na młodsza niz jestes, na słowo ci nie wierze,nikt nie jest obiektywny wobec samego siebie dawaj zdjecie

hahaha :D sie usmialam:D fajki rzucilam, na solarce nigdy nie bylam :P nie mam zmarszczek, nie ubieram sie jak stara baba, nie puszczam sie itd itp. :D

Gość do ellinka
ellinka no to oddaje honor, skoro dbasz o siebie i nie niszczysz skory, gratualacje dla ciebie..pewnie fakjtycznie wygladasz młodO:)

powiedzmy ze wygladam na swoj wiek :P choc do tej pory czasem pytaja mnie o dowod w skelpach :o

Gość łola
ja tez mam 20 lat i mowia mi ze na 16, prawie wszedzie mowia na mnie dziecko:)

dokładnie dlatego tak wyglądają - bo od 13 r. ż. jarają szlugi, smażą się na solarze i szpachlują buźki dwucentymetrową tapetą :o ja mam 21 lat i jeszcze NIGDY kupując coś \"od 18 lat\" nie zdarzyło mi się kupić to bez pokazywania dowodu.. nawet u dentysty mnie pytają czy jestem pełnoletnia :P

Gość ja w pazdzierniku
skonczylam 29. czesto pytaja mnie o dowod w sklepie. gdy zmienilam prace wszyscy mysleli, ze jakas malolata przyszla. Chodze na solarium, nie mam zmarszczek, mam szczuple wysportowane cialo. A przede wzystkim zawsze sie smieje i to chyba jest recepta na mlody wyglad. Dowodem na to jest fakt, ze podobam sie szczegolnie dzieciom. Zaczepiaja mnie w sklepie, a ostatnio jedna sliczna 1,5-roczna dziewczynka powiedziala - piekna patrzac na mnie... cudowne uczucie i najpiekniejszy komplement w zyciu...

Gość jeśli oceniasz 20stolatki
na podstawie wymaplowanych dyskotekowych lampucer, to faktycznie wyglądają staro a jeśli oceniasz zwykłe studentki to co innego może niektóre wyglądają staro bo już od 12 roku życia się przesadnie malują i ubierają jakby miały lat 30

a ja mam 24 i przynajmniej raz w miesiacu prosza mnie w sklepie o dowod i tez nie za dobrze bo np w pracy daja mio dczuc ze mlody wyglad= niepowaznosc co jest niefair

Gość dwqdwqedqewd
solarium, stres i fajki postarzaja 20 latki

Gość dwqdwqedqewd
solarium, stres i fajki postarzaja 20 latki i jeszcze seks...rozwala i cipy

Gość dwqdwqedqewd
solarium, stres i fajki postarzaja 20 latki i jeszcze seks...rozwala i cipy i pęddo sukcesu i wyscig szczurow parcir na szkło zżera ich urode

ależ sie podniecacie, ze was o dowód pytają :P ja zakupy monopolowe robie w zaprzyjaznionym sklepie i nie mam tego problemu, przed wejsciem do lokali chyba z zasady chca okazania dowodu

Gość A cóz Ty mozesz
a nikt nie pisze o zanieczyszczeniu srodowiska,o chemicznej i niezdrowej żywnosci o leczeniu chemia:)

Gość ja wygladam na mniej
ostatnio pani w monopolowym poprosiła mnie o dowód :-( a mam juz 23 lata...juz tak kilka razy miałam:-( to znaczy zw wydlądam jak dzieciak chyba...

ja mam 20 lat a dają mi 14:o gdy mój chłopak przedstawił mnie swoim znajomym to na drugi dzień miał od nich mnóstwo sms typu ty pedofilu:P gdy byłam z 17 letnią siostrą mojego chłopaka na zakupach to pani w sklepie powiedziała do niej "wygląda pani bardzo młodo jak na matke tej dziewczyny" (oczywiście ta dziewczyna to ja:P)

Gość a co drugi wpis w tym temacie
to w stylu "a ja wyglądam tak młodo że..." :o

Gość qwdqwdwq
dokładnie wszystkie wygladacie tak młodo, nie wierze w to

teraz co druga polka jest wytapetowana a najgoresze jest to ze niekiedy sa to bardzo młode dziewczyny 14-16 latki a prawda jest taka ze makijaż sprawia ze takie osoby wygladaja starzej

Gość hahahahahha
tylko jeszcze wam smoczka dać i będziecie super młode hahaha. prawda jest takaka, że strasznie staro wyglądają

Gość A cóz Ty mozesz
No tak staro i bedzie jeszcze strzej,ze wzgledu na styl życia:)tapete w domu trzeba zmyc rece i nogi podkrecac ,oczy powyjmowac zeby równiez hmmmmm,No tak bardzo młode:)