Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerwa miedzy palcami

test na przegranie życia

Polecane posty

dobra robimy test : 1pytanie : czy masz wyglad mieszczacy sie w granicach normy ? podpowiedz: kobiety :150-160cm wzorstu i jakies 40-65 kg 160-172 cm 45-75kg wagi 172-178 cm wzrostu 55-75 kg wagi faceci: wzrost od 165 do 195cm i odpowiednia do wzrostu waga nie za chudy i nie za gruby odpowiedz: nie zaliczam sie :O :( teraz wy a za chwile następne pytania

Gość łapie sie w gornym pulapie
cdn

no wpisywac sie :O bo dalszej czesci nie bedzie 😠

Gość buka
Mieszczę się...Chociaż tyle:O

oszukane bo tak sobie ustawisz żeby przegrać :D a co to znaczy wygląd miesz czący się w granicach normy? jak dzieci proponują ci torebkę z dziurami na oczy na głowę założyć to się łapiesz na normę?

oh oh aaaa oh mieszczę się co za radość. chyba kogoś zgwałcę ze szczęścia... :p :o

a ja wygrałem życie --> tzn proporcje ciala mieszczace sie w normie moze ybs odpowiedział na pytanie a nie martwisz sie o innych :O

moja wrodzona wrażłiwość każe martwić się o innych :O czy aby swoją obecnością im nie przeszkadzam? lepiej stąd pójdę bo przecież nikt nie chce marnować caszau na coś tak beznadziejnego. mają swoje fajne życie, przegrańcy im nie potrzebni. "proporcje ciala mieszczace sie w normie" wzrost się mieśc w TWOIM przedziale a przedziału dla wagi nie podałaś :P

dobra mniejsza o większosc pytnaie numer 2 : czy masz twarz mieszczącą sie w granicach normy podpowiedz: -nie masz trądziku (nie mowa tu o kilku pryszaczach), -przesadnie wysuszonej cery z suchymi placami których za cholere zadne nawilżajace kremy nie nieweluja - jakis chorób genetycznych które twarz wykrzywiaja - innego rodzaju bąbli, większych narosli - jesli ludzie nie chca z Toba gadac z obrzydzenia dzieci płacza na Twój widok odpowiedz: no na dzień dzisiejszy sie mieszcze w granicach a raczej na niej balansuje ale do czasu jak skończe brać izo to poewni nie :O

tzn którą podpowiedz spełniasz ?

Gość buka
no na razie jest ok:)

pytanie numer 3 : czy twoje sprawy damsko meskie mieszca sie w granicach przecietnosc? podpowiedz : 6-16 lat pierwszy pocalunek z płcia przeciwna 16- 22 lat bycie z kims chociaz przez kilka dni tzw chodzenie 16-25 lat zaliczenie pierwszego razu odpowiedz: wstydze sie :P

chciałam zauwazyc ze 2 pierwsze czynniki /pytania sa decyduja i zawazaja na nastepnych ale ze przegranie życia jest procesem złożynym wolałam je rożłożyc na czynniki pierwsz aby była całkowita pewnosc :classic_cool:

szkoła i praca : przegrałes życie jesli wersja dla jeszcze uczacych sie : - jesteś kujonkiem którego nikt nie lubi - jesteś tępakiem zdajesz z ledwoscia chociaż uczysz sie - praktyczynie nie chodzisz do szkoły wdąłes sie w wir wagarów, nalewek, fajek i narkotyków wersja dla tych którzy zakończyli juz swoja edukacje : -nie masz pracy bo nikt Cie nie chce przyjac - nie masz pracy i nie masz gadanego i nie jestes tak zw cwaniaczkiem - nie masz pracy i chcesz byc uczciwy

hmm mam 168 cm 50 kg , twarz bez tradziku (tylko zeby krzywe ale jest szansa bo staram sie ) sprawy damsko meskie mieszcza sie w granicach przecietnosci jestem od roku juz w stalym zwiazku ,nawet pieniedzy mi na takie drobiazgi nie brakuje aa mimio wszystko męcze sie tym zyciem czuje ze nie jest takie jakie powinno wniosek : nawet z wygladem penelope cruze majac wszystko milosc pienadze i inne \"wazne\" rzeczy moze czegos brakowac .. i znowu dol

pixi0dixi --> w takim wypadku nalezy sie udac do psychologa bo najprawdopodobniej ma sie depresje 🖐️