Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

życiowy przegraniec

CZY JESTEM SKAZANY NA SAMOTNOŚĆ PRZEZ MÓJ WYGLĄD???

Polecane posty

nie chodzi o twarz, ciało itp. tylko o to, co dla 99% kobiet jest NAJWAŻNIEJSZE a mianowicie o wzrost. Mam tylko 167cm. Wiem ze to cholernie mało i zapewne przez to nigdy nie znajdę dziewczyny. Moge być niewiadomo jak miły, sympatyczny, kulturalny a i tak wszystko na nic bo każda z was by mnie olała przez mój wzrost. Dlaczego to jest aż tak ważne? Dlaczego odpowiedzią na pytanie \"czego nie lubisz u facetów?\" jest zawsze \"nie lubię niskiego wzrostu\"? Przyzwyczaiłem się już do tego, że większośc moich wysokich znajomych kogoś ma. nie jest ważne czy są bardzo inteligentni, zabawni, fajni. Są WYSOCY a to jest przeciez najwazniejsza cecha decydująca o wartości i atrakcyjności męzczyzny. Przegrałem życie

Gość
Mało to niskich dziewczyn? Co ty chłopie pierdolisz?! Laski szukają faceta, który jest wyższy od nich i tyle. Po prostu. Szkaj w swoim przedziale :P

i tu sie mylisz, moj facet ma 167 cm tak jak ty ja mam 163 i nam tak odpowiada zreszta ja nie przepadam za wysokimi facetami:) A wiem ze moj obecny chlopak mimo niskiego wzrostu mial juz troszke dziewczyn, wiec sie tak nie doluj glowa do gory liczy sie pozytywne myslenie;)

Gość stańczyk kopia zapasowa
pierdolicie hipolicie z szukaniem w swoim przedziale :-o teraz jest tak, ze nawet karlica ze wzrostem ponizej 160 cm chce miec wysokiego faceta aby sie podbudowac i dowartisciowac, no i oczywiscie zeby byl lans :-o

jeżeli masz jeszcze mózg na swoim miejscu i nie jesteś miękką użalającą się nad sobą kluchą to kilka kandydatek się znajdzie.

hmmm... ciezka sprawa.. chyba byly juz tutaj takie topiki:) ale powiem Ci tak - nic nie przegrales... kazdy jest inny, kobiety fakt wola wysokich itp, ale to ne jest jakas tam reguła. jezeli jestes wartosciowym czlowiekiem to glowka do gory:)

Chłopie nie przejmuj się :-) np.jan Wieczorkowski, on ma podobny wzrost do twoejego, może 2 cm wyższy i znalazła dziewczynę- Monikę Brodkę, która też niziutka :-) twój przedziął to ok.160 cm :-) tak mi się wydaje P.S ja mam 173, a mój facet 192 :-)

no a widzisz u mnie faceci wysocy nie maja szans , dla mnie male jest piekne:)

może i znalazłbym kiedys dziewczyne, ale ile musiałbym sie nastarac, jak wspaniały musialbym byc zeby okazac sie lepszym niz ktos kto ma kilkanaście cm więcej? dlaczego swiat jest taki niesprawiedliwy? dlaczego mały musi stawac na głowie, skakac wokól panienki, skoro ona i tak poleci za wysokim gdy taki tylko kiwnie palcem? nie ma co sie oszukiwac, wysokim jest łatwiej w życiu

Gość hfe
mysle ze to marna prowokacja.

Gość ja mam 172 i taki wzrost
by mi nie przeszkadzał. Kiedyś podobał mi sie taki niski facecik, ale mnie nie chciał :o