Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziutka

PRZYSZŁA WIZAZYSTKA/STYLISTKA - POMOGE, DORADZE!!!

Polecane posty

Gość monikulAaAA
siemanko, jutro ide na wesele ubieram sie w ,,mała czarną" kolor włosów, kasztanowy, oczy niebieskie,duze......i tak sie zastanawiam, jaki cień do oczu by mi pasował.......nie za bardzo umiem sie malowac na imprezy.....

Madziutka . a jak myślisz czy pasuje mi fryzurka, mam zamiar zapuścic jeszcze włoski, ale może bardziej mi pasuja krótkie. Dodam że mam 160 cm czy długość włosków ma jaieś znaczenie?

Gość poratujcie kobitki
witaj, mam pytanie, mam kupiony zloty cien do powiek i czerwona sukienkę proszępowiedz jak mam sie pomalowac? mam wlsoy brązowo blond (baejaz)

Dziewczyny przepraszam ze tak pozno i dlugo nie odpisywałam ale mam urwanie głowy dzisiaj :) postaram sie kazdej odpisac jutro(znaczy dzisiaj ale pozniej) exotic -> powiedz mi kochana jaki ty masz kolor oczek allbo najlepiej poprosze foteczke :) kajka -> nietsety masz duzo prosb (mam nadzieje ze to nie jest pilne)a jak widzisz mam urwanie głowy a musze poswiecic na ciebie dosyc duzo czasu :) zajme sie toba jak tylko wstane rano :) a ja ci tez wysle swoje -> niestety nie dostałam twojego zdjecia :( poratujcie kobitki -> do tego złota bym dodała cos czerwonego lub ciemnego rozu na oczy :) bedzie sie ładnie komponowac z sukienka :) im blizej nosa pomaluj na roz a im blizej zewnetrznego oka złotem powinno ładnie wyjsc :) poszukam fotki to ci wysle :) moniukulAAA-> do oczy niebieskich pasuja kolory złote zołte brazy roze...mozesz obrysowac oko czarna kredka a na gornej powiece zrobic ładne cieniowanie brazem i złotem.moze pozniej znajde ładna fotke to ci wysle jak to ma wygladac Anul i Madziulka -> przepraszam odpisze pozniej

Gość lena 1985
a jak powinny sie malowac osoby ktore maja opadajace konciki oczu i asymetryczne oczy tzn. jedna powieka mi troche opada

lena 1985 - musisz je tak pomalowac zeby wygladały podobnie...czyli jedna troche mocniej drugie mniej zeby optycznie wygladały jednakowo :) polecam smokey eys przy tym mocna kreska na gornej powiece

wirtualnie-> modne sa teraz rurki i białe koszulowe bluzki a na to sweterek bezrekawnik lub kamizelka :)

Co do rurek - mam za duże biodra i uda, żeby wyglądało to dobrze. Poza tym, nie do końca o to pytałam. Pytam o bazę. Takie minimum, które w szafie powinna posiadać kobieta. Od zera.

Gość niezdecydowana..
ja mam pytania, bo nie moge sie zdecydowac........ide na wesele (dzisiaj) i nie wiem czy ubierac kozaki i potem je przebrac na szpilki czy isc odrazu w szpilkach........dodam ze one nie maja piety tylko pasek;/ wiec chybajednak do koscioła w kozakach.....

hmm bielizna :P spodnie na codzien(jeansy sztruksy) spodnie wyjsciowe - kanty sweterki bluzki bluzka wyjsciowa z kolnierzykiem spodnica wyjsciowa ja lubie bluzy dresowe to zalezy od stylu ubierania :)

niezdecydowana.. - jesli kozaki dobrze beda wygladac do sukni to jasne ze wez do koscioła kozaki bo zamarzniesz :)

Lubię klasykę, aczkolwiek dresy w domu się przydają. Do pracy musze chodzić ubrana elegancko. Jestem typem chłodnym. Włosy mi ciemnieją, są teraz powiedzmy brązowe, oczy szaroniebieskie, cera jasna. Jakie kolory garderoby byś polecała?

zolty niebieski szary fiolet braz beż elementy rozu...do pracy tak jak juz pisałam teraz modne sa bluzki koszulowe plus kamizelka i do tego kanty albo czarna spodniczka :)

Gość Kameliiaa
Na sylwestra kupiłam czerwoną satynową sukienkę i mam srebne dodatki- mam jasną karnacja, szarozielone oczy, włosy średni blond-prosiłabym o doradzenie makijażu....:)

Mam takie zapytanie, otóż odgrzebałam z szafy stara kurtkę (płaszcz) taką trapezową, w kolorze jasnoniebiesko szarym...jestem drobna i niewysoka, nie lubiłam tej kurty, bo miałam wrazenie że mnie przytłacza, a teraz ja uprałam, przymierzyłam i tak mnie naszło, tylko zastanawiam się, czy można by ją przewiązać paskiem, żeby uwidocznić talię i sprawić, że będzie mniej workowata...jeśli tak to jaki pasek polecasz? (rodzaj i kolor)...i czy do mojej drobnej figury będzie tak pasowało?

Madziutka czy dostalas mojego maila? wczoraj wysylalam, ale odpowiedzi nie dostalam.. moglabys odpisac jesli to nie probolem? pozdrawiam

Gość zielono oka
mam male bardzo jasne zielone oczy,i zupelnie nie wiem jak je malowac,mam rude jasne wlosy i nie wiem co mi pasuje

Kameliiaa - oczy bede ci pasowac brazy morele braz i szary..ale masz czerwoana sukienke wiec poleciłabym wplesc w ten makijaz troche czerwoenego lib ciemnego rozu i srebra :) np. czarna kredka mocna kreske na dolnej powiece a przy rzesach gornej powieki proponuje ten czerwony przechodzacy w srebrny.przy zewnetrznym oku elementy szrosci lub brazu :) tusz z brokatem i puder lub roz na policzki z brokatem :)

kajka ->widzisz co tu sie dzieje nie mam chwili oddechu.odpisze wieczorkiem na twojego meila poniewaz zajmie mi on duzo czasu :)

Vinga - tak bedzie pasował pasek jakis szary nie za szeroki ale nie zawiazuj go mocno tylko tak swobodnie :) zielono oka - aby powiekszyc oczy pomaluj je brazowa albo czarna kredka na około pasuja ci brazy ciemne pomarancze i fiolety :) a zeby jeszcze rzesy uwidocznic to pomaluj je pogrubiajacym tuszem