Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziutka

PRZYSZŁA WIZAZYSTKA/STYLISTKA - POMOGE, DORADZE!!!

Polecane posty

Gość GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR****
Madziutka a czy można jakoś zatuszować wydatną szczękę, znaczy się żuchwę?.. Wszystko było by ok, gdyby nie to, że ona jest taka. duża:O Fryzura, makijaż?...pozdrawiam

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR**** - modelowanie twarzy rozem i pudrem na zuchwie mocniej pudrem/rozem...wloski musza byc dluzsze albo chociaz te z przodu musza byc dluzsze zeby zakrywac :)

Gość GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR****
Dzieki:) Mam wlasnie baardzo długie włosy a z przodu nie mam pomysłu co z nimi zrobic, na razie pozwoliłam grzywce trochę odrosnac i teraz musze cos wymyslic...

Gość +ja
Hej, wlasnie znalazlam ten topik i mam pytanie do autorki : czy moge Ci wyslac moje zdjecie abys polecila mi makijaz i ewentualnie kolor wlosow?

Gość +ja
Madziutka --- wyslalam Ci :)

Gość __kitty__
Madziutka, a jaki cień do ciemno-niebieskich oczu z zielono-złotą obwódką wokół źrenicy? Mam zółto-złotą cerę z różowymi policzkami, usta bardziej jasno czerwone niż różowe, włosy naturalnie jasny brąz, ale farbuję na złoty blond. dodam, że mam też cienie pod oczami a pudruję sie tylko od święta -co więc zrobić bo otrzymać ładny efekt na codzień?

Jak wszyscy to i moze ja :) poszukuje dobrej dla siebie fryzury, jestem szatynka, mam dlugie wlosy, za ramiona, pocieniowane,problem,ze srednio sie układja :/ tyl da sie na gładko, ladnie, prosto, ale przod sie okropnie puszy i kreci :( chce miec dlugo wlosy, bo mam wlosy dlugie i zdrowe, ale jak je obciac :(

__kitty__ -> na cienie pod oczami polecam okłady z ogorka swiezego :) ewentualnie okłady z rumianku :) do niebieskich oczu pasuja szarosc beze brazy moze lekki granat fiolet

Kaithyleen -> mozna zrobic pazurki z przodu albo wlosy bardziej pocieniowac...jak cie denerwuje ze sie kreca to uzywaj pianki wygładzajacej i prostujacej włosy. polecam nivea:) PRZEPRASZAM WSZYSTKIE ZE TAK WOLNO ODPISUJE :)

Gość +ja
MAdziutka---- wyslalam Ci uzupelnienie do mojego maila, dziekuje i czekam cierpliwie na odpowiedz. 🌼

Gość A ja pomózcieeeeeeeeeeeee
a ja mam niebieskie oczy jestem dosyc blada i mam skłonnosc do cieni Sukienke mam w kolorze czerwonego wina? jak mam sie umalowac? i czy w ogóle pasuje mi ten kolor? krawcowa to wiecie:) msuze zdecydowac sie na barwe materiału no wiec jak? http://www.speedyshare.com/892209527.html tutasj moje foto

Gość ulka1824
witam mam ciemno brazowe włosy i niebiskie oczy .mysle nad makijażem na studniowke...jaki pasowalby do jasnej (zlotej) sukni ??

Gość ulka1824
a jak mam sie umalowac jesli mam ciemno brazowe wlosy i niebieksie oczy ? sukienke mam jasna wsumie złota...pomocy :(

Co tu duzo mowic, mam brzydka twarz.. Gruba, okragła i na dodatek wory pod oczami.... Jak mam sie pomalowac???

do niebieskich uczy i złotej sukni ładny bedzie makijaz złoto brazowy moze lekko z zoltym :) mozesz troszke nawet policzki maznac złotym cieniem na puder :) fajny bedzie efekt :)

morq - musisz zachodowac włosy zeby zakrywac policzki :) polecam takze modelowanie twarzy rozem albo pudrem :) wzdłuz policzkow musisz zaakcentowac mocniej rozem lub cimniejszym pudrem :)

hej Madzitka :) za Twoja porada kupilam eyeliner :) w kolorze bardzo ciemnego brazu - nalozony grubiej daje wrazenie czerni, cienka linia jest brazowa - jestem bardzo zadowolona, oko faktycznie prezentuje sie ladnie, zrobilam sobie taki lekki smokey eye brazowymi cieniami musze wyprobowac takze z fioletem :-) co do wlosow - znalazlam na youtube fajny filmik o ukladaniu lokow: http://www.youtube.com/watch?v=LViid17T4UA&feature=related moze pomoze dziewczynom z kreconymi wlosami :) pozdrowionka

to moze teraz ja..:) jaki makijaz pasuje brunetce z dlugimi wlosami, ciemnobrazowe oczy, lekko okragla twarz? i ksztalt brwi, bo wlasnie mam je modelowac ale nie wiem jak ;) dzieki!

wysle Ci na maila zdjecia. na co dzien sie nie maluje, ale chcialabym zaczac i szybko i delikatnie podkreslic urode. pozdrawiam! a zajmujesz sie rowniez dobieraniem ubrania do figury? tutaj tez mialabym kilka pytan:)

Blizniaczka85 - wysyłam ci meila.Stylizacja zajmuje sie ale pobieznie. jesli chcesz to pytaj :)