Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusia Ksawierka

Co dostałyście pod choinkę od mężów ?

Polecane posty

Ja dostałam taki przyrząd ze słuchawkami do słuchania bicia serduszka dziecka nazywa się Prenetal hart listening system do tego dwie pary słuchawek. Ale z tego urządzenia częściej korysta mąż jak ja więc nie wiem komu sprawił lepszą frajde sobie czy mnie ,ale jestem zadowolona z prezentu ,

Gość kompletnie nic
agais, ja w zasadzie ciebie rozumiem, ale pociesz sie tym, ze dal ci cokolwiek i kupujac to myslal o tobie i spedzil swieta z toba... a moj najzwyczajniej w swiecie chce rozwodu, bo ma w glebokim powazaniu moje "zachcianki" bo od zeszlego roku prosze go o srebrna bransoletke za 30zl:O coz, i od zeszlego roku dostaje nic... nie wiem, moze ja za duzo wymagam:O zeby nie bylo niejasnosci, rozwod ma sie nijak do bransoletki, a do jego podejscia do mnie i zapewniam, ze stac go na TAKI prezent...

Łańcuszek z białego złota wysadzany brylantami w komplecie z bransoletką, a dzień wcześniej biało-czarny komplet z New Yorkera z krótką kurtką, torebką, naszyjnikiem, rękawiczkami, opaską i innymi dodatkami. A byłam pewna, że to będzie raczej prezent związany z nurkowaniem :-) Serce mi zadrżało, nie powiem, zwłaszcza, że wszystko dobrane w moim stylu i pasuje do nowej, krótkiej fryzury :-)

kompletnie nic - to ciekawe, bo zawsze mi się wydawało, że facet, nawet jeśli stał się obojętny, i tak chętnie postara się o wymarzony prezent. OK, może nie chcieć mu się wymyślać i ostatecznie nic nie wybierze, ale jeśli już ma pomysł podany na dłoni, to mógłby zadbać o twój uśmiech. Może się na ciebie o coś bardzo gniewa.

ja dostalam sliczne kolczyki i branzoletzke i wiecie mojmaz mnie zaskakuje bo mi wystarczy jego obecnosc a prezenty to tylko mily dodatek.za to j nie mialam pomyslu i skonczylo sie na perfumach lakosty ale sliczne!i to tez prezent dla mnie o moglby byc bez ubrania tylko w tych perfumach!

Gość lucky na krotko
Lucky obcielas sie ? nie zal takich ladnych wloskow? wklej fotke !!!!

Gość ja też chcę zobaczyć

firankę z organzy :) i 2 malusie swieczniki na podgrzewacze...z alabastru :) choć wolałabym...pierścionek :D ale widac tak ma być ale i tak się ciesze, bo jak tu czytam co Wasi wyprawiają to włos się jeży tu i ówdzie

2 x perfumy ( Giorgio Armani i Iceberg) a pozatym dowiedziałam się że zarezerwował Sylwestra w Ustce:) jutro wyjeżdzamy:)

Gość kompletnie nic
lucky, sorki, od 2 lat przy okazji walentynek, swiat, urodzin, dnia kobiet i kazdej innej sie na mnie gniewa??? to ja musze byc chyba cholerna zolza... w zeszle swieta owszem, nic nie dostal, bo ja mialam zagrozona ciaze, netu nie mialam i lezac w lozku przez 2 tygodnie nie bardzo moglam czegos zorganizowac, ale tak to zawsze cos dostaje, a mi jest zwyczajnie przykro ze ma mnie gdzies... zlota ani diamentow nie lubie i nie nosze, wymagan kosmicznych nie mam karmie, piore, dziecmi sie zajmuje, dupy daje:O sorki za prostackie okreslenia, ale ja w zasadzie mam dosyc bycia w domu przedmiotem... pisze to tylko po to, zebyscie docenily inwencje waszych chlopow, bo moglyscie trafic gorzej:( ja jestem tylko przedmiotem do zaspokajania jego potrzeb, na nic nie zasluguje...

Gość lucky na krotko
kompletnie nic- bez obrazy ale Twoj facet to kompletny dupek po co z nim jestes?

Gość jelonekogonek
Ja dostałam pierścionek z brylancikiem - taki gwiazdkowo urodzinowy,bo za kilka dni stuknie mi 30tka.

Gość kompletnie nic
lucky na krotko - a wiesz ze w zasadzie sama sie nad tym zastanawiam:) a dokladniej to decyzje juz podjelam, czekam tylko na odpowiedni moment i sie zmywam:) trudno, on ma taki charakter, a ja w to wbijam, swojej ex kupowal misie, zlote pierscionki itp... ja na to widocznie nie zasluguje, niech sobie znajdzie swoj ideal:) w zasadzie na "reproduktora" sie nadawal, ale cala reszta w jego przypadku niestety odpada:) a szkoda, bo mimo wszystko go kocham, ale nie potrafie zyc z miloscia jednostronna:( ja wkladam w zwiazek cale serce, a dostaje w zamian wielkie, koslawe nic... wiecie, jak czytam o tym, ze wasi mezowie wam cos daja, a szczegolnie jak daja to sami z siebie, to dochodze do wniosku, ze faktycznie jest cos bardzo nie tak:( i tu dylemat, czy jestem tego winna:O a ide stad, za fajny topik, zebym go zasmiecala, szczegolnie jak nic wartosciowego nie mam do dodania:) wiecie, dzieki waszym wpisom uswiadamiam sobie, ze pora sie pakowac:) bo to tylko ja mam takiego faceta, a nie wszyscy tacy sa:) w zasadzie to ja juz kompletnie po dziurki w nosie mam mezczyzn, ale moze gdzies kiedys znajde kogos, kto mnie doceni:) mamusiu ksawierka, dzieki za ten topik:)

kompletnie nic no co ty. Niktórzy faceci tacy są ze trzeba im delikatnie przypomniec ze maja cos kupic i do tego jeszcze najlepiej napisac na kartce co :) Ja pod choinke nie dostałam nic... tzn później sie okazało ze jednak cos tam dostalam ale nie wiedzialam o tym :P:D:D:D a na mikolaja :D:D:D moj ojciec dal mi dezodorant a moj mezus widzial jak ojciec mi daje i sobie przypomnial ze to mikolaj wiec polecial do skelpu i kupil... taki sam dezodorant ( bo nie wiedzial co ma kupic a nic innego nie bylo bo to sklep spozywczy z jedna polką z chemią- reszta sklepów juz nieczynna byla) :D:D Takze glowa do góry- nie jestes sama!!! :D:D:D

Gość podpowiedzcie
nic:( a 30 tez mi własnie stukneło w tym okresie

Gość jdfrghdk
ja dostałam bieliznę "z wyższej półki" :) i do końca nie wiedziałam czy coś dostanę :) zrobił mi mega niespodziankę

Gość jelonekogonek
Wiecie co mój jak był kawalerem też nie rwał się do kupowania prezentów.Spotykalismy się od 16 roku zycia - bylismy gówniarzami - kompletnie nic od niego nie dostałam przez ten okres.Nawet na urodziny - nie mówiąc o gwiazdce, dniu kobiet czy walentynkach - zresztą on ich nie uważa do dzis - twierdzi,że to głupia moda z Ameryki.Może i ma racje,bo i ja zbytnio walentynek to nie uważam i wtedy nic sobie nie kupujemy.Urodziny, rocznica slubu - zwasze jakies drobne prezenty od serca.Tylko,że on nigdy nie miał głowy do zakupów - jak cos kupił to takiego,że lepiej nie mówić.

Gość kompletnie nic
mamani, juz pisalam, ze te swieta daly mi duzo do myslenia, jak w wigilie siedzialam sama... to nie tylko o swieta chodzi:) i bron boze nikogo nie namawiam do rozwodu tylko z powodu braku prezentow!!! :)

Gość zegarek pierścionek i
dwie perfumy. wszystko wymarzone:D

30 par stringów na kazdy dzień miesiąca :) i zaproszenie na bal sylwestrowy :)....słodko 🌼

kompletnie nic - myślę, że jesteś za fajna i za dobra żeby mieć takiego męża... faktycznie, jak sama zauważyłaś, nie chodzi o prezenty, tylko o nastawienie. Powinien się cieszyć i docenić to, że o wszystko tak dbasz. Musiałby trochę sam się o siebie potroszczyć i wtedy może by zrozumiał co stracił. na krótko - spox, jak znajdę chwilę to dam jakieś zdjęcie, nie, nie w ogóle mi nie żal. Byłam już znudzona grzecznymi długimi, ciężkimi włosami, ale na pewno jeszcze do nich wrócę. Niech teraz sobie rosną.