Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NONKA 23

Zapalenie pochwy

Polecane posty

Gość NONKA 23

Hey dziewczyny ,widze ze nie tylko ja borykam sie z tym problemem!!!!! A zaczeło sie wszystko od zapalenia pęcherza,dostałam antybiotyk Amotaks dis, ale juz osłonowego Pani doktor mi nie przepisała, bo stwierdziła ,ze trzeba pic duzo jogurtu!Faceta mam stałego od 5,5 lat,a watpie zeby sie puszczał gdzies na boku!! Co do higieny to dbam o nia jak najbardziej!!!!! Zaczeło sie od swedzenia ,pieczenia noi ,oczywiscie te okropne upławy o żółtym kolorze! Do lekarza nie mogłam isc bo akurat trafiłam na Swieta!,wiec dopiero dzisiaj poszłam i zdziwiło mnie to ,ze Pani GIN MNIE NAWET NIE ZBADAŁA, przepisala mi tylko masc Clotrimazolum noi oczywiscie tabletki dopochwowe o tej samej nazwie!!! Prosze napiszcie mi czy powinna mnie zbadac i czy te tablertki ,oraz masc sa dobre!!!!!!! i czy fact ma tez smarowac ta mascia swojego siusiaka bo ta Pani GIN to nic mi konkretnego nie powiedziała ):): To chyba jakas znachorka!!!!!!!!!!!!! PROSZE DORADZCIE MI COS!!!!!!

Gość jola78
czasami tak jest że nie badając wypisują recepty na zapalenie dopiero jak lek nie pomoże i zgłaszasz się ponownie do lek. to wtedy może łaskawie cię zbadać tak to już z nimi jest:)

Gość aaamagda
ja niedawno to samo przechodzilam , wstydzilam sie isc do lekarza..te uplawy i ten zapach... fuuuu..ale to byl blad mily pan doktor, zbadal mnie i przepisal tabletki dla mnie i mojego partnera kuracja jednodniowa noi dla mnie masc do pochwowa na jeden raz kosztowala 40n zl,, jestem szczesliwa bo szybko minelo a doktora chyba ucaluje na nastepnej wizycie. czerwienilam , usprawiedliwialam a on powiedzial ze tak bywa....

Gość NONKA 23
Madziu a powiedz mi jakie Ci tabletki przepisał???????? No widzisz przynajmniej Cie zbadał ja juz sama nie wiem co mam zrobic ,moze jutro isc do prywatnego??????

Gość aaamagda
tabletki tinidazolum, a masc to chyba gynazol, wyrzucilam opakowania,, ale rewelacja

Gość aaamagda
teraz poczytalam o tej masci , to jest u nas nowosc ale naprawde pomaga.. nie moge uwierzyc ze cierpialam miesiac a jeden dzien..zalatwil wszystko az chce sie zyc...