Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaczek9000

czy to wielka wpadka?????

Polecane posty

Gość kozaczek9000

strasznie glupio sie czuje wlasnie wysylam smsa z internetowej bramki do kolezanki i troche tam popisalam na pewna osobe od ktorej zalezy pewna wazna dla mnie sprawa(zaznaczam ze napisalam na ta osobe gdyz nie wywiazuje sie z pewnego obowiazku)i zgadnijcie wyslalam tego sms wlasnie do tej osoby gdyz bylam dzis bardzo zabieganan i jest mi strasznie glupio i jakos nie moge dojsc do siebie po tej wpadce jest mi strasznie glupio prosze niech ktos mnie pocieszy

Gość dsadada
a co napisalas? podaj tresc

Gość przejebane
przejebane :)

Gość dsadada
spoko mi tez sie zdarzylo wyslac na gg wiadomosc do zlej osoby jezuw to bylo straszne ale tak krecilam,zaczelam robic z siebie idiotke udawac ze celowo pisze w innej osobie ze jakos z tego wyszlam. Ale nie ze wszystkiego sie wychodzi:D jeszcze kwestia tego jak napisalas,czy wulgarnie np. ja akurat jestem taka,ze w tej sytuacji, gdybym sie z nia spotkala to bym obojetnie powiedziala,ze celowo to wyslalam do niej i poszla sobie. hehe ale jeszcze zalezy co napisalas...to by sie tyczylo tylko ocenzurowanej tresci

Gość kozaczek9000
napewno ta osoba sie zoorientuje ze to ja bo sie podpisalam jedyne przeklenstwo to bylo takie ze bedziemy mialy przejebane i tyle ale napisalam tez ze ta osoba powinna cos zrobic a tego nie zrobila i zeby ta moja kolzezanka jej to powiedziala