Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagódka1234

pytanie nie tylko dla mezczyzn

Polecane posty

mam oropny problem a mianowicie krzywe nogi:((bardzo sie ich wstydze ,wiem ze mezczyzni najbardziej patrza na nogi,ogólnie nie jestem brzydka,nawet bardzo ładna ...tylko te okropne nogi:(( czy ja przesadzam ,czy dla was męzczyzni jest wazne zeby kobieta miała ładne nogi??

a jak wyglądają właściwie krzywe nogi bo nie wiem ?? Dajcie jakiegoś linka do zdjęcia takich nóg bo nie mam pojęcia jakie to są te krzywe...

Gość nvbert
czy ja przesadzam ,czy dla was męzczyzni jest wazne zeby kobieta miała ładne nogi?? To nie ma znaczenia. DZiewczyna ktora ma ladne nogi a ich nie pokazuje chodzi w jeansach , na pewno nie zostanie zauwazona . FAcet bedzie patrzył na nogi odkryre . Nawet jesli masz gorsze nogi od kolezanki to jesli twoja kolezanka akurat idzie w spodniach czy w dlugiej spodnicy , to faceci beda patrzyli na twoje nogi , bo im wiecej odsloniete tym lepiej . Widok samych tylko lydek nie jest ciekawy ..

Gość nvbert
mezczyzni to wzrokowcy i nie zwracaja raczej uwagi na kształt nog ,

Gość nvbert
no i patrzac na nogi chop nie ma na celu sprawdzic czy one sa doskonale tylko sie delektuje samym ich widokiem To tak jak dorosli patrza na swoje kilkumiesieczne dziecko sa w nim zakochani nawet jesli nie jest najpiekniejsze. FAcet patrzy na nogi jak pies na kosc i nie ma zamiaru ich oceniac jak to robia kobiety . Chyba ze sa jakos bardzo chude jak u anorektyczki czy grube jak u kobiety 120 kilowej .

Gość popularny
pokaż nogi w zimie i w lecie spódnicę twoją niech wiatr podniesie :)

łatwo wam mowic,nieraz słyszałam oropne opinie na temat krzywych nóg,jesli dziewczyna idzie w krotkiej spodniczce ,to zaraz wszyscy ;O Boze ale ona ma brzydkie krzywe nogi,nikt nie powie ze ma ładne i jeszcze na dodatek ,po co ona załozyła krotka sukienke skoro ma brzydkie nogi,nigdy nie miałabym odwagi ubrac mini,nawet na basen nie pójde:((

Gość nvbert
bo sie otaczas chlopcami z zawodowki . GDybys byla gdzie indziej to nikt by ci tak nie powidział

Gość nvbert
znacznie gorzej jest niepokazywac wcale nog . I kto mowi o mini . Wystarczy sspodnica nieco powyzej kolan . JA tez sadze ze mini jest obciachowe.

no ale jakie to są te krzywe nogi ....?? chce wiedzieć czy mam krzywe nogi ...

Gość nvbert
ale tylko tobie to przeszkadza

Gość no ta po
Ja mam krzywe,do tego mam juz po 40,nie jestem ładna a faceci i to młodzi,przystojni spogldaja na moje nogi :-) lubie swoje nogi a co najwazniejsze,jestem zadowolona,ze mam je zdrowe,nie utykam etc.

przeszkadza mi bo to moje nogi i dlatego ze wiem co inni mysla o krzywych nogach,wiadomo powszechnie ze krzywe nogi to brzydkie nogi,wolałbym miec brzydka twarz i ładne nogi

Gość no ta po
:-) smieszna jestes,masz sie czym martwic,ja jak pisałam powyzej mam krzywe i od zawsze nimi sie chlubie,bo pomomi,ze sa krzywe to sa ładne i widze od zawsze miłe spojrzenia na moje nogi,W ogole nie grzesze uroda a na zainteresowanie mezczyzn nigdy nie narzekałam i to mezczyzn przystojnych. Ty za mało wierzysz w siebie,jestes zakompleksiona przez te nogi.Dziewczyny,wiecej wiary w siebie.

ja muszę wyszczuplić moje kulaski :) mam za grube łydki...;/ jakieś propozycje?

Gość no ta po
pieprzysz bzdury,jak masz nogi nie za grube ,nie za szczup[łe to nawet w mini bedzie Ci ładnei,moje nogi sa krzywe ale ładne i tyle a Ty zakompleksiona dzieczyno płacz ,do samej starosci :-) ,ze masz krzywe i brzydkie.Wiesz co to jest samozadowolenie i wysoka samoocena?jezeli bedziesz taka jak ja,wierzaca ,ze jestes super mimo swoich wad czy to wizualnych czy intelektualnych to bedziesz otaczała sie zawsze mnostwem adoratorow ktorzy nawet nei spostrzega twoich wad.FINITO

Gość ijuz
no i co ,ze masz krzywe ,przeciez ich nie wyprostujesz a zamartwiac sie ? olej to ,masz inne zalety ,kiedys tez chlopak powiedział mi ze mam krzywe nogi a ja na to ,ze w morde potrafie za to dobrze przywalic ,do dzis jestesmy dobrymi kumplami ,a sprawdzic nie chcial ,bo sie dowiedział ze co nieco trenuje

zdjecie - pokazac - komentowac bo znajac zycie te krzywe nogi to wyssane z palca...

Gość WhatKatieDid
własnie:) Kate Moss ma najpiękniejsze krzywe nogi na świecie:) nie ma sie czym przejmować masz krzywe nogi ale pokazuj je zadbane i opalone w modnych butach nikt nie zauważy ze sa krzywe