Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaa

czy ona jest lebijka????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość zrozpaczonaaa

mam 23 lata i o 1 lata starsza siostre!!! ostatnio jej zachowanie bylo baerdzo niepokojace poznala przez internet osobe ktorej zaczela poswiecac kazda wolna chwile pracuje bardzo ciezko za grnica i jak przyjezda na weekendy do domu to potrafi 24 h spedzac przed komp piszac z ta osoba wychodzi zeby z nia porozmawiacpotrafi 3 h stac na mrozie i z nia dyskutowac mowila nam ze to chlopak zaczelismy sie niepokoic i przypadkiem mama weszla na jej archiwum okzalo sie ze toooo dziewczyna!!! plakalysmy i nie moglysmy sie pozbierac nigdy nie podejrzewalismy ja o to calowala sie z chlopakami ale niegy nie widzialam ja w takim amoku ona sie trzesie jak dostaje od niej smsy ta dziewwczyna mieszka bardzo daleko dlatego nie doszlo do spotkania do tego dochodzi alkohol siostra sie starsznie rozpila:( udajemy ze o niczym nie wiemy bo ona jest tak impulsywna ze moglaby cos sobie zrobic...a ta jej milosc-to prosta dziewczyna ktora tylko ja na kase naciaga siostra uzupelnia jej konto ma zamiar do niej jechac sprawdzilam ta dziewczyne napisallam na gg do niej i chciala moj nr tel pisac zapoznac sie czyl;i nie traktuje tego powaznie a zreszta co tu pisac to jest poprostu chore!!!!!!!!!!!!!!!!!zdrowy zwiazek to mezczyzna i kobieta!! jak jej pomoc????moze to tylko okresowe???????????????????????????????????pomozcie

Gość jakaamm
No patrz, jakie nieszczęście. Pomyśl może, co by było gdyby siostra miała raka albo AIDSa. Może wtedy bycie lesbijką nie wyda się aż takim rodzinnym dramatem.

Gość kerla
lebujka to hyba jest kobieta ktura sie seksuje z drugom a wiec to jest lezbijka wlasnie a wiecie ze kazda kobieta moze byc lezbijkom? ajednak

1) spora cześć kobiet ma skłonności bi seksualne 2) widać czegoś twojej siostrze w życiu brakuje i próbuje to czymś "zapełnić"

Gość hairy women fan
A może jest lesbijką i już. Trzeba się z tym pogodzić i zaakceptować. Każdy ma prawo być szczęśliwy na swój sposób, jeśli przy okazji nie krzywdzi innych ludzi.

Gość magnat
a ja jestem biseksualny - mam sie zastrzelic?

Gość dorota084
najbardziej mi sie podoba " przypadkiem mama weszła do arcjwium gg" co za wscibskie babska;/ ble

Gość taaaaaaaaaaaaaaaak
nie ma jak ufać własnemu dziecku i go nie szpiegować. A przypadkowe wejście jest oczywiście bardzo możliwe :/

Gość dobra rada z darmola
radzę jej pokazać nagie zdjęcia lindsay lohan jeśli jest lesbijką zaobserwujecie charakterystyczne podniecenie

a jak jest to zle? niech sobie bedzie kazdy ma prawo do szczescia

Gość euphoriaaa
Ja jestem bi i co z tego ? ;/ Przecież nawet jak twoja siostra jest lesbijką to nic złego ;/ chyba najwazniejsze zeby była szczęśliwa no nie ? Chyba ze nie chcesz szczęścia dla swojej siostry . W ogóle co to za podejście ... to jest chore ?! normalny związek to kobieta z mężczyzną ?. pfff . jak się zakochujesz to nie patrzysz na płeć wiek itp. Jesteś jakąś homofobką ;/ Współczuje twojej siostrze :/ Powinnaś ją w tym wesprzeć a nie ... zastanów się nad sobą dziewczyno

Gość euphoriaaa
zrozpaczona bo jej się siostra zakochała ;/ no po prostu żal. Zresztą ona jest pełnoletnia i sama dobrze wie co robi. Raczej twojej "pomocy" nie potrzebuje .. tylko jakiego wsparcia w rodzinie ;/ Ona widocznie wiedzieła ze takowego nie otrzyma dlatego wam nie powiedziała prawdy. ja się jej nie dziwie.

Gość Tomasik karol to milioner
ja mam 12 pokoji z 2 kuchniami a moja siostra sie dziwnie zahowuje jak jakaś lezba czy co? niewiem zze to dziwka jakaś?!dziwny ten świat aż wkońcu wybiła godzina 23.00i wtedy poszłem spać i wtedy mi się śnila ta jędza az wkońcu wstałem do szkoły i w szkole był taki temat jak lezbijka to lezbijka i wtedy uciekłem do kibla szkolnego odebrać telefon i wtedy musiałem wyjść ze szkoły a po tym problemie dostałem kare szkole siedziałem w kozie i to wszystko co wam opowiedziałem!

Gość metin 2
metin 2 to super gra a oczywiśćie jest to gra internetowa ale ta gra metin 2 jest fajna a lezbijka to kobieta ktura jest gejem!

Gość wikki
nawet jesli jest to nic z łego ja mam chlopaka i kocham go ale miałam pszygode z kobieta jak juz byłam znim i niezałuje nikt tak nie popiesci kobiety jak druga kobieta