Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa 567

Jakie sa granice szczerosci?

Polecane posty

Gość ewa 567

Moja przyjaciolka gdy poznala mojego chlopaka (teraz juz meza) powiedziala mi, ze jestem z nim bo "lece na jego pieniadze" Od tej pory nasze kontakty bardzo sie ochlodzily choc nie powiedzialam jej dlaczego.Czy dobrze postapilam?Jakie sa granice szczerosci w przyjazi?

To byla raczej zazdrosc, niz szczerosc :-O No cóz, \"przyjaciele\" przychodza i odchodza :-O Nie przejmuj sie.

Gość
owszem , pseudo przyjaciele przychpdza i odchodza , ale ci najprawdziwsi pozostana przy Tobie , w biedzie czy bogatctwie , nie ma znaczenia , po prostu sa i lepiej miec 2 czy 3 prawdziwych przyjaciol nic 10 pseudo ;)

Gość ergot
Od kiedy jestesmy w strefie Schengen, zadne.

Granicą szczerosci jest zadawanie bólu innej osobie jakas informacja, jesli to nic nie zmienia i nie jest jej ani nam do niczego potrzebne. Dla mnie, bo oczwiscie kazdy ma inaczej. Tutaj to ona zadala Ci bol, wiec granic nie widze zadnych.

Gość zalezy czy mówiła prawde
:D

A lecisz ? ;) Ona ci dolozyla wiec ty moglas spokojnie powiedziec czemu sie ochlodzilo ....

Gość ewa567
Nie jestem materialistka.Wyszlam za maz z milosci i co ciekawe moj maz wcale nie jest superbogaty.Jest po prostu zaradny i pracowity.

Gość no ale z milosci do kogo
? pieniadze tez mozna kochac :P