Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WhatKatieDid

Chcę miec figurę jak Kate Moss

Polecane posty

Gość WhatKatieDid
ja tam się nie przejmuje i obstaję przy swoim na anorekscję to juz i tak jestem za stara:) hehe znam granice i nie zamierzam robić sobie krzywdy

Gość mimi_si
hej:) tak ja ide ze znajomymi do zupelnie nieznanych mi gospodarzy;) wiec pewnie bedzie sie dzialo to wyzej to serio Kate ?jakas niepodobna.

Gość WhatKatieDid
ja tez mam wątpliwosci czy to ona... kate ma małe cycki

Gość WhatKatieDid
dzisiaj juz bez obijania nowy rok nowe nadzieje nowa figura

Gość mimi_si
:) kochane wszytskiego dobrego w Nowym Romu 2008 zebysmy spelnily swoje marzenia wszytskie ale tez i wygladaly jak wlasne my :Pz figura zblizona do idealu swojego :P do dziela!

Gość WhatKatieDid
Miseczka owsianki na dobry początek dnia:P

Gość WhatKatieDid
ale dzisiaj dałam ciała masakra zjadlam pełno czekolady wywalam zapsy czekolady z domu wrrrr ale jestem głupek

Gość Funky_Monk
Do WhatKatieDid i innych zdesperowanych czy też nie. Aczkolwiek ja jestem. Opowiem wam swoją historię. Od maja ubiegłego roku schudło mi się 13 kilogramów- odżywiałam się zdrowo i tyle. Na początku prawie nie cwiczyłam. Potem jednak zaczęłam- jednak mi cwczenia efektów nie dają pożądanych niestety. Byłam w fantastycznej formie :) pięknie pięknie pięknie. I co? Wraz z powrotem do szkoły pofolgowałam sobie [nie aż tak bardzo, ale jednak] i teraz mi trochę przybyło [święta i te sprawy], mimo że cwiczę naprawdę rzetelnie :(. Chciałabym znów ważyc 54 kg. Więc czy przytrzymamy się troszkę na duchu? ;) pomocy.

Gość WhatKatieDid
:) jasne fajnie że do nas zajrzałas u mnie sprawy się mają tak: jem ok 2500kcal dziennie, wage mam raczej stabilna tylko że chciałabymzejść do tych 50kg i utrzymac taką wagę moim największym problemem są słodycze i wiem, ze nie potrafie całkowicie z nich zrezygnować, jednak chciałabym ograniczyć się np do jednej porcji tygodniowo lubię tez podjeść bułeczki:P moje postanowienia na najbliższy tydzień to: -słodycze tylko w niedzielę -pieczywo tylko na śniadanie jest jeszcze jeden problem - ALKOHOL piję dużo alkoholu nie codziennie ale w weekendy i ciężko mi się od tego oderwać nie dlatego żebym była uzależniona, lubię ten smak(mam na myśli oczywiście alkohole niskoprocentowe) i lubię to uczucie:P ale jak wiadomo alkohol to kalorie, więc postaram się stopniowo redukować jego ilość

Gość Nelly17
Siemka ! Boże, w końcu znalazłam kogoś kto ma taki sam cel jak ja !! Dołączam do was ! Ja mam 160 i ważę 55 i chcę dobić do 50-48 .... Przytyło mi się po lekach .... i teraz muszę zrzucić wroga :) Kate Moss .... cudowna :) To co mogę z wami? :)

Gość Funky_Monk
no to cel mamy i grupę wparcia też, chyba będę tu często zaglądała :)

Gość mimi_si
WhatKate spoko loko :P zaden gupek tylko sie zdaza najlepszym :P ja tez jakos srednio wracam do wczesniejszego trybu, czy zdrowego odzywania , za duzo poswiatecznych pysznosci :/ no ale powoli mamy czas ;) moim zdaniem grynt to nie wpdac w paranoje i zeby tylko szybko szybko .. kilka miesiecy i napewno bedzie cycus:*

Gość widziałam jakies
zdjecia tej kate i nie wyglądała super!:-( owszem była szczupła ale miała obwisłą skórę! ja mam nadzieje ze chcecie byc szczupłe ale bedziecie tez cwiczyc zeby zachowac mięsnie...bo inaczej kiepsko... ja chciałabym wazyc ok 42 kg przy wzroscie 150 cm.. na razie jest 45 kg i ubyły mi 3 kg:-)

Gość Funky_Monk
I jakże minął Wam dziewczęta dzień? ;) proszę o relacje ;]

Gość WhatKatieDid
Ojej:) ile nas się zebrało:) szczególne pozdrowienia dla Nelly17:) Ja mam na imię Nelly :P ja sie zlamalam i zjadlam troche makowca, tzn kawalek wiec nie ma tragedii szczególnie ze na obiad zjadlam talerz zupy warzywnej czyli kalorii bardzo bardzo mało :) u was też jest tak strasznie zimno?? ja zamarzłam Co do zjęć Kate... nikt nie jest idealny, a same wiecie jak to jest ze zdjęciami? czasem wychodza na nich takie rewelacje że az miło:P nie sztuka wyglądac pięknie na profesjonalym zdjęciu, przy odpowiednim oświetleniu i jeszcze obrobionym w photo shopie

Gość WhatKatieDid
gdzie jesteście dziewczynki? u mnie na śniadanie znowu poleciała owsianka:) pyszotka

Gość Funky_Monk
Jestem jestem ciągle z Wami- myślami. Dzięki temu jestem bardzo bardzo zmotywowana- przecież nie możemy się zawiesc nawzajem :) ja dzis na śniadanie twarożek+ kanapka z ciemnym chlebem i sałatą, potem w ciągu dnia 2 jabłka, mandarynka, jeszcze jedna kanapka, zupka warzywna i jogurt z muesli. Plus dużo dużo płynów [nie do mycia naczyń]i cwiczenia. A Wy? Ja na takiej diecie oto właśnie wcześniej 13 kg schudłam. Teraz też zamierzam, tyle że nie 13 bo bym wyglądała jak..no nie wiem, wieszak? :)

Gość WhatKatieDid
fajna dietka... tylko że ja nie mogę jeść jabłek :( znowu mnie chwyciło przeziębienie:( ale dietę trzymam będzie git

Gość Funky_Monk
Tak myslisz, ze fajna? :) No na pewno będzie git..nie może byc gorzej przeciez :) a czemu jablek nie mozesz jesc? Ja juz jestem 3 day na zdrowym trybie zycia :P czuje sie swietnie, obym wytrzymala tak jak najdluzej. i mam nadzieje, ze efekty beda..:) pozdrawiam wszystkich smoków kafeterii :*

Gość Nelly17
Myślałyście o tej diecie z co traci się w 2,5 tyg 20 kg?

Gość Nelly17
Ja od jutra zaczynam moją dietkę czekoladówkę :D Polega ona na tym że przez tydzień jem tylko czekoladę i piję dużoooo wody ! :)

Gość Nelly17
Pfu w 2,5 miesiąca xD

Gość WhatKatieDid
kurcze 20 kg to dużo widac na tej diecie waga szybko spada, ale ja kocham węglowodany a tam było coś o boczku a ja boczku do ust nie wezmę z resztą dla mnie jedyną dietą cud jest dieta 1000-1200kcal

Gość Nelly17
Ja po mojej diecie zaczynam dietę warzywno-owocową, ponieważ jestem wege :) Jutro do niedzieli jem czekolade :) A potem jadę z tym koksem :)

Gość WhatKatieDid
chwilę chwilę z którym koksem z dietą warzywno-owocową chyba? bo tamta dieta 20kg w 2,5 tygodnia to raczej nie dla Ciebie skoro jesteś wege

Gość Nelly17
Tak tak :) Z tą warzywno-owocową :) A dziś zjadłam właśnie całą milkę truskawkową i na tym koniec :) Milka ma 540 kcal .... :)

Gość Alessandra Ambrosio
Chcialabym się do was przylaczyc moj plan to: jes przede wszystkim zdrowo, zadnych glodowek, duzo jogurtow, chudego miesa, ryb, orzechow, warzyw i troche mniej owocow bo maja sporo cukru. Moj przykladowy jadłospis: śniadanie: 150g jogurtu naturalnego z płatkami owsianymi i otrębami pszennymi, mandarynka albo np marchewka 2śniadanie: twarożek ok 150g np piątnicy z ogorkiem albo pomidorem do tego z 6 orzechów włoskich Obiad: gotowana piers z kurczaka albo np wedzona makrela + warzywa(brokuly, kalafior albo inne) do tego sezam albo lyzka oliwy z oliwek Kolacja: chudy twaróg ok 100g albo serek wiejski i do tego tez jakies warzywa... Polecam te diete, jest jedną z najlepszych jakie stosowalam, gwarantuje schudniecie bez efektu jojo, nie glodzimy sie jemy po prostu zdrowo! nie masz szans aby na niej nie schudnac.. ograniczenie weglowodanow na rzecz białka i warzyw to jest to! Polecam do tego ruch! Aeroby 2 lub 3 razy w tygodniu minimum 40min. Pozdrawiam i zycze sukcesów;)

Gość Alessandra Ambrosio
Co tu tak cicho?:D

Gość WhatKatieDid
przepraszam ze tak dlugo sie nie odzywalam ale mam teraz gorące tygodnie przed sesją i zakuwam jak szalona u mnie z dietą cienko, bo trochę się dopchałam słodyczami jutro ide na basenik to będę bardziej zmotywowana żeby zacisnąć pasa

Gość Funky_Monk
Alessandra Ambrosio! Tak tak- Ty! ;) uważam, że i aż masz wieeeeeeelką rację co do tej diety, gdyż sama ją stosuję i czuję się świetnie ;) ponadto kiedyś przy dłuższym jej stosowaniu schudłam 13 kg..bez cwiczeń nawet, jednak tez cwicze codziennie. :) powodzenia w zbijaniu wagi podam wam mój jadłospis ;) śniadanie: kanapka z salatą ogorkiem i indykiem i do tego twarozek wiejski ze szczypiorkiem 2 śniadanie: kanapka z sałatą serkiem żóltym i ogorkiem obiad: zawsze mam mi coś zdrowego ugotuje ;) np. wczoraj mialam brokuły i piers z kurczaka duszoną potem jem jeszcze jablko i mandarynkę kolacja: jogurt naturalny z platkami fitness + oczywiscie duzo duzo wody i herbatek owocowych. ;] napiszcie co sądzicie..ja polecam ;)